2022-07-16
老母生日大壽黎慶祝,睇一睇個餐牌,價錢都唔平,食蟹既4人餐都要成千銀一位,普通d 既4人餐又唔太岩食,最後a la carte 咁叫左6樣野。不過就發生左d 唔愉快事件,大家去食都留意下脆米豬手 - 4 / 5味道辣辣地幾ok. 幾飽下食完雞煲翅 - 4 / 5味道都係好,幾濃,翅都ok, 5 個人食一人有一碗,不過搞笑在我全程冇見過煲野,正常都會拎一拎過黎俾大家睇,一上菜就已經係5碗野。想添食完來都已經冇剩都唔知鴛鴦邦荷蘭豆 2.5 / 5成兩百幾蚊,得幾舊邦,唔抵食又冇特別蟶子王 1 / 5味道係好食,一碟4 隻我就叫夠5 隻,60$ 一隻平均,最燥既事就發生,上到台,我夾左3隻俾d 屋企人先,諗住先夾俾自己,已經發現冇了。即係一碟5隻,佢俾得3隻。同個職員理論佢同我數殼既數量但我話但我自己都未夾就冇曬。搞左一大輪先補返兩隻俾我。砵酒煮蠔 4 / 5大大隻,入味,份量ok蝦多士 3 / 5味道ok, 但漏單,小食最後先黎啤酒 唔夠凍既份量唔老實,好肯定唔會encore,好彩冇叫蟹餐,肯定再呃秤。蟶子叫5 隻黎3隻都夠膽死,實呃唔到既野都挺而走險,叫蟹仲得了?
脆米豬手 - 4 / 5
味道辣辣地幾ok. 幾飽下食完
雞煲翅 - 4 / 5
鴛鴦邦荷蘭豆 2.5 / 5
成兩百幾蚊,得幾舊邦,唔抵食又冇特別
蟶子王 1 / 5
砵酒煮蠔 4 / 5
大大隻,入味,份量ok
蝦多士 3 / 5
味道ok, 但漏單,小食最後先黎
啤酒 唔夠凍既