2012-12-05
紀念日諗住去食餐好,睇左好多食評,見尼間有咁多好評,價錢又中上,諗住好掂,點知令我十分失望入到去,個場勁細,坐得一D都唔舒服,地方細令到個場好嘈,成間茶記咁!!出去拎野食,種類唔多,一眼睇晒,無驚喜既感覺,算了,先試佢地長期要排隊既生蠔同長腳蟹...不外如是..食左一round已冇興趣再排隊拎,試刺身再試 鵝肝多士同和牛,舊鵝肝咸到想吐返出黎,食左半舊已頂唔順,唯一覺得好食既就係刺身,夠新鮮亦夠厚,諗住再試埋其他野食,但已經冇其他野拎我有興趣拎....最後唯有食下甜品同心太軟,甜品一般吧冇乜特別,心太軟可以要求寫字算比較特別。但令我失業既係睇食評諗住會有Haggen dazs,點知佢只係有成筒自己筆果d(牌子不明),唔想食了..總括,尼餐令我同我女朋友都十分失望,食完都唔知自己食左d乜咁,我地都覺得尼個價錢絕對唔駛簡尼度,絕對可以有更好既選擇!!!冇下次