2019-04-05 279 浏览
知道佢前幾日新開張,今日諗唔到食乜好,所以打去叫外賣,打幾次電話飛留言,唔緊要啦,可能新開張生意做不過來,所以就行過去落單。去到見到室內環境都舒適,座位唔會太逼,但感覺唔到有冷氣,但今日天氣廿五度以上😅😅去到有位眼鏡收銀姐姐幇落單,我柯打咗四樣嘢,落單期間,眼鏡姐姐不停忙住招呼客人和處理店內事務,結果落單中斷咗幾次,率知出到外賣單俾我,點知又漏咗單😢一切搞掂就安心等外賣,在等待期間見入坐率得六成度,但係人手明顯不足夠卒之半個鐘之後拎到外賣翻去開餐,豬手太淋冇乜味,塔香鹽酥豆腐都ok,柯仔煎落咗太多蔥花同薑粒,食唔到蠔仔嘅鮮味,而擔仔麵就唔知點解變咗唔知乜嘢撈麵,淨係得少少麻醬喺上面,淡而無味。總結一句……冇下次
總結一句……冇下次
萬巒滷豬手