我哋訂咗5:00pm 覺得人阻收工就唔好俾人book呢個時間 btw我哋好自覺0600pm前交枱去到門口已經見到入邊滿座 🙄️咁就同佢講訂咗位 佢叫我哋等等 咁我哋就喺出邊等咗大概10分鐘 🙄️ 一句唔好意思都冇🙄️而且亦都冇出來講話執緊枱 🙄️我哋喺出邊已經睇好食咩 諗住入到黎都快手快腳嗌嘢食 我哋問返同一位女待應拎本Menu想嗌嘢食 唔知點解佢可以完全冇咗件事 🙄️🙄️🙄️仲要見到佢喺度禁電話🙄️🙄️🙄️我哋都係想快啲落單姐😤😤😤我哋問另一位男同事佢先拎比我 之後我哋好快嗌完嘢食 杯flat white居然有條毛係上面 咁就叫佢換咗佢 🙄️都算我哋食嘢期間隔住張枱嗰塊板係咁跌落嚟 🙄️咁就同個侍應講 佢居然答我哋冇計啦臨時整張枱出嚟!🙄️🙄️🙄️想點啊而家覺得我哋阻住收工?🙄️🙄️🙄️咁你又俾人訂枱訂五點 我哋準時去到係你入邊full晒 我哋仲要好快食晒六點前準時埋單總結就係唔會再去實在太垃圾!😤😤😤嘢食就正正常常但係d態度同啲服務咁樣算吧啦

總結就係唔會再去實在太垃圾!😤😤😤
嘢食就正正常常但係d態度同啲服務咁樣算吧啦