2009-12-22 24 浏览
今天同朋友去牛奶公司食野,朋友叫左一支可樂,個侍應同佢講一支可樂14蚊....14蚊當然無問題喇,我朋友是上等人, 當然無問題喇, 點知個侍應攞咗一支外邊凍凍地, 但內裹暖love love嘅可樂(細)比佢,佢一飲左一啖, oh.. shit, d可樂唔夠凍, 叫waiter la, waiter 來了, 說支可樂凍啊, (大佬支可樂真係唔凍, 叫佢試下佢又唔試.,無計喇..唯有叫佢比隻冰杯囉>,<, 點知個侍應同佢講,你要冰杯??.冰杯要加2蚊喎....我同佢講你支可樂唔夠凍啊,(我心諗,唔好玩 喇,你比支唔凍嘅我,我都無叫你換過支,以經好好喇)...點知個侍應居然同佢講...小姐凍飲要加2蚊架...哇....哇哇..大佬,你玩我咩......==!咁我要熱飲, 你幫我整熱佢啊, 煲可樂要加6 蚊.........................................我真係唔知點講,總之我覺得太過份,雖然多士炒蛋都重係好食, 但我決定這2 星期都唔幫襯他們, 今時今日, 咁樣真係唔可以環境, 迫service , 差

環境, 迫
service , 差
2009-12-21