2021-03-10
天氣一轉冷就立即出發打邊爐😆呢間餐廳新開張,雖然試業中,但已經準備就緒,一啲都唔似人哋嗰啲試業🤣而且職員好好禮貌👍🏻我哋任飲任食set,一於飲飽食醉先😎一坐低立即叫左個雞煲食,味道一流,辣味我哋揀咗少辣,吊味程度剛剛好🤩另外,仲有黑椒豬手同鴨煲選擇,從來未試過食雞煲有呢啲額外選擇,特別之餘又抵讚😍湯底就清清地叫左香茜皮蛋湯,大量芫荽真係睇見都興奮🥰我哋仲叫左個牛魔王,係尖沙咀店限定,每款牛肉都好出色,我個人就特別鍾快美國安格斯牛小扒,肉質鮮嫩,入口有少少咬口就溶化,好正呀😋另外仲有澳洲M6和牛,果然唔野少,味濃肉汁豐富,好喜歡呀❤️除咗牛之外,其實餐廳仲有個自助區,有多款蔬菜類同丸類,真係有選擇困難症都不怕,因為實有一款啱心水😁而紙仔點既又係有勁多款,仲有海鮮添,海蝦同脆鯇魚腩必點呀,魚肉爽脆彈牙,而海蝦新鮮,我哋前後叫左三轉呢🙈仲有雪糕同嘢飲任食😳Btw 雖然試業新開張,但其實都客似雲來,7點多已經坐滿一大半人,下次再嚟食都係打電話訂定位先😆
天氣一轉冷就立即出發打邊爐😆
仲有雪糕同嘢飲任食😳