2022-04-23 2026 浏览
星期六係黃店泰然按摩完已經4點,每次按完都食漁場台風有d悶。上網搵到另一間黃店 樸一拉麵,點知中場休息,6點先再營業😢唯有再轉場到人氣極高既一生懸麵💛完全冇諗過4點幾都要排隊,前面有5-6個人,好好彩等左5分鐘已經有位😄近排有期間限定雪糕拉麵😂花生醬雪糕配辛辣湯底,之前睇creamy youtube話好正,大家可以試下🤣海老沾麵 $85 🦐 麵底冇得揀幾多gram,我食完仲係肚餓☹️😂半熟蛋崩左一細忽,蛋味唔算好重。叉燒半肥瘦,微微炙燒過。沾麵湯底好咸,食到中途開始口渴。湯底冇咩特別,唔係蝦湯底,只係面頭加左好多櫻花蝦。撈埋櫻花蝦食口感更豐富👍整體黎講質素唔會令我想黎第二次☹️暫時仲係漁場台風三間分店世一。下次再試埋樸一拉麵先

下午茶