2012-11-10
友人介紹 佢話食過一次覺得ok..我個陣用手機search到呢間仲要得獎..所以諗都唔諗決定排隊拎飛等下.幾好笑.個陣叫梗7x..我張飛9x...拎個陣可以揀要唔要電話通知就到自己..點知一拎飛行開左唔夠兩分鐘就打黎..仲要係用語音通知..話就到..一心諗住唔會呀..咁多人唔等走左唔通..返返去一睇...shit..叫到80左右只係..傻嫁咩!!仲諗住好完善既先進系統..真係多舊魚囉..等左20mins到我地啦..叫左一樣都係 幾塊肉既拉麵..因為係幾日前..巳經唔記得個名lu..正係貪佢純粹個個拉麵差唔多..係呢個福圖自動有雞蛋..等野食送黎期間 見服務唔錯在會幫你加水幾快手..先黎個青瓜..係類似用左胡椒既粉沈係上面..食落唔錯幾好味幾新鮮..38$好似..之後黎辣雞件..有兩件..岩岩好一人一件..好正好脆..第1次食係完全認同脆過kfc多多聲...肉就都保持到有雞味既..d醬亦都唔錯...但就好似50-60$...之後到拉麵主角啦.有得揀硬中軟..我揀硬..黎度咬左啖先..係硬硬地既..到靈魂湯底啦..第1啖覺唔錯..飲多幾啖有種平凡 唔太值咁貴既feel 唔太想飲哂佢既fee
等左20mins到我地啦..叫左一樣都係 幾塊肉既拉麵..因為係幾日前..巳經唔記得個名lu..正係貪佢純粹個個拉麵差唔多..係呢個福圖自動有雞蛋..等野食送黎期間 見服務唔錯在會幫你加水幾快手..先黎個青瓜..係類似用左胡椒既粉沈係上面..食落唔錯幾好味幾新鮮..38$好似..之後黎辣雞件..有兩件..岩岩好一人一件..好正好脆..第1次食係完全認同脆過kfc多多聲...肉就都保持到有雞味既..d醬亦都唔錯...但就好似50-60$...之後到拉麵主角啦.有得揀硬中軟..我揀硬..黎度咬左啖先..係硬硬地既..到靈魂湯底啦..第1啖覺唔錯..飲多幾啖有種平凡 唔太值咁貴既feel 唔太想飲哂佢既feel了..食哂個陣只係飲左一半湯底而巳..而d肉就都係咁上下啦無乜特別..蛋都係..最重要係隔左幾日我都忘記得一乾二淨個種味..就知有幾惹人垂涎啦..同我樓下有間 百佳旗下叫 味x 既拉麵差唔多..味x反而我仲中意d 如果同類價的話..下次都係試埋最多人食個間 豚x 先得一於!!