2020-09-26 750 浏览
💛#支持良心餐廳💰封煎北海道帶子 配野菌黑松露奶油意粉$108💰香煎柚子雞腿肉配香甜蕃茄燴飯 $128黃店係咪唔_得🙃?呢度百幾蚊個價錢係包埋前菜沙律 餐湯 嘢飲同雪糕 前菜沙律正正常常 南瓜湯係冇咩點調味嘅 咁本身覺得都幾好啊幾健康~ 之後上主菜就黎料啦😌個意粉 似漿糊質地 食落淋?唔係🤨 係梅先形容到 之後帶子少都唔緊要 但仲要幾un下到個飯 真係令我大眼開界 👏🏼👏🏼第一次食risotto係食到水浸飯咁款 啲飯又唔係浸林哂喎但係食落又係梅梅地咁 濕到都唔想再食落去😓 香甜蕃茄就一啲都唔甜 係酸嘅 我係蕃茄控所以中意食酸嘅 但唔中意嘅朋友唔好比個名呃左😂 唯一我gur返少少係雞肉份量算正常 柚子味唔太覺 (順道一提杯柚子茶一樣 都偏淡 平時都話有啲柚子皮咬下 但呢度 得一兩少超薄塊 咬都冇得你咬) 雞肉未去到淋但又未話un嘅 感覺上可以買隻現成$20雞比食會仲juicy同滿足過佢 百幾蚊咁嘅質素真係曳左啲啊🥵到個雪糕 正常應該係出面買但我都覺得唔好食😂 叫左薄荷曲奇同荔枝 唔知點解前者冇咩曲奇得薄荷味 食多幾啖似食牙膏 荔枝味又唔濃 本身想買千層cake都無買啦止蝕啊呃...黃店加
💛#支持良心餐廳

💰封煎北海道帶子 配野菌黑松露奶油意粉$108
💰香煎柚子雞腿肉配香甜蕃茄燴飯 $128

黃店係咪唔_得🙃?

咁本身覺得都幾好啊幾健康~ 之後上主菜就黎料啦😌

到個飯 真係令我大眼開界 👏🏼👏🏼