2009-09-17 137 浏览
今日我擇黃昏時刻到訪.因為現在比較少食咗,所以一心期待...點知道給予我的是不開心的經歷. 一入鋪內,就已經好嘈,不過只得幾枱客,我發現原來是全部員工姐姐們在近廚房門口的一張枱開派對..大家講冬瓜,講幾$買,您一咀佢一咀.連廚房的都通通一齊.只有一位阿姐在睇報紙.一頁一頁慢慢睇..我住低咗都無人問食咩,要我同佢地講唔該,佢地先發現自己在銷頭咁,就有一位阿姐問食咩,好啦,點知.佢地無一個廚房員工入內煮.我火都黎,好想影低佢地比大家睇.不過又唔知道可唔可以出佢地個樣,足足有3分鐘,到我想大聲講:請問您們做唔做生意.不過一未問就有一個員工入咗廚房.不過又比我見到佢只不過整其他野.我又火咗,我決定一定上黎反應..之後我見到不斷有客人入內.共有7個人.4枱客,佢地都係不停講,又要人地出聲叫:唔該,先行去問...總之好似我左住佢地開派對,或者譚仔轉咗做私房菜..p>s我唔知道可唔可以影佢地咁過份嘅態度對待客戶,因為真係多次見到佢地好鐘意圍住一齊大聱講野,..如果有人知道我影佢地,再放上黎得唔得.請點覆.謝謝

2009-09-16