2008-03-09
職員啪左丸?我好同意之前一位食評的意見,就係佢d職員「啪左丸」。1. 獨臂神妮上菜事實上我和男朋友幫襯的時間都已經係非繁忙時間,我都唔知點解佢地會好似行屍走肉咁。明明張檯已經好細,要移動0下其他碟既位置,先至放得落新上的壽司,點知個junior好似「獨臂神妮」咁,要我地自己移開d位俾佢擺野﹗我好清楚睇到佢另一隻手係健全,而且係冇其他碟既﹗究竟佢做咩事呢?2. 一個話有一個話冇?我問junior A有冇三文魚皇腩壽司,junior A話冇,我地見神情彷彿,似是而非咁既樣,都係問下第二個﹗本來打算搵個經理埋黎問,點之俾junior B見到,但係junior B話有,仲幫我地落order,所以如果大家去食既話,都係多口問多個人好d~~~~三文魚皇腩「邊」?真係經典﹗我地叫既三文魚皇腩壽司上檯了,嘩﹗估你唔到,一件好明顯係正常既腩,另一件係「全橙色」既,真係一d白色都冇﹗於我地就叫個junior埋黎睇下,幫我地換過另一碟,點知佢個答案仲勁,佢話係『三文魚皇腩「邊」』,我地即時O 晒咀﹗咩腩「邊」呀﹗Ricky哥﹗你唔係拎d咁既野出黎當「腩」咁賣呀~~~~我都知道日本產既三文魚係冇挪威產既三文魚
職員啪左丸?
2. 一個話有一個話冇?

三文魚皇腩「邊」?
真係經典﹗我地叫既三文魚皇腩壽司上檯了,嘩﹗估你唔到,一件好明顯係正常既腩,另一件係「全橙色」既,真係一d白色都冇﹗於我地就叫個junior埋黎睇下,幫我地換過另一碟,點知佢個答案仲勁,佢話係『三文魚皇腩「邊」』,我地即時O 晒咀﹗咩腩「邊」呀﹗Ricky哥﹗你唔係拎d咁既野出黎當「腩」咁賣呀~~~~我都知道日本產既三文魚係冇挪威產既三文魚咁肥,但你都唔好話俾我聽呢舊係「腩」呀﹗我去日本既次數,多過你去日本城啦侍應姐姐仔﹗唔好咁玩我啦﹗雖然最終都有換俾我,但係已經火上心頭。

真係唔好當d客係白痴﹗唉~~~~