食過呢間嘢好幾次,平時因為佢易訂位加埋喺屋企附近,所以耐唔時會去食,尤其是過時過節。啲嘢食都OK,但喺感覺好細碟。價錢選偏貴(同出面酒樓差唔多),但叫佢啲餐通常都唔飽。佢啲服務好一般,通常都喺一次上晒啲嘢逼你快啲走(佢不嬲都冇乜人去,唔知點解咁趕住啲人走)我今次要講GE,喺我今日打電話去訂枱GE事。第一次打去,問冬至仲有冇枱,佢話分兩輪,要7:00前同8:30後,咁我話問吓先轉頭再打去,我CONFIRM咗,第2次打去落實BOOK枱,個阿姐(同第一次同一個人)竟然話︰冇呀冇呀,你自己上嚟攞飛啦!跟住好大力咁CUT我線!我都叫老顧客丫,耐唔時KEEP住幫襯,你冇得訂枱都唔使咁樣CUT我線掛?咩事呀?前後都冇3分鐘就360度大轉變!我知屋村酒樓喺差啲,但喺未至於咁樣對個客掛?啲嘢食幾好食都好,連基本GE服務都冇叫人點幫襯你?

跟住好大力咁CUT我線!