2022-12-13 93 浏览
𝑲𝒐𝒌𝒐𝒓𝒐 𝑻𝒐𝒌𝒚𝒐 𝑴𝒂𝒛𝒆𝒔𝒐𝒃𝒂 麺屋ここ-🍜 正宗全料東京撈麵🥟 日式餃子東京連鎖撈麵店,先後係新加坡、泰國、印尼、菲律賓同加拿大開店!今次嚟到香港(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 係灣仔大街馬路旁,超易搵!日式撈麵真係第一次試,冇左湯底既襯托,變相麵質同配料就好重要♪(´ε` ) 而佢地用上全麥麵粉,每日新鮮自家製!入口比平時麵質更有口感,煙靭彈牙٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 麵質嚟講已有8分!有9款撈麵選擇,本住要食就要食招牌嘅定律!就叫左有12款配料既正宗全料撈麵!包括有慢煮叉燒、肉燥、鯖魚粉、溫泉蛋、紫菜、蔥蒜、韭菜同筍!勁足料!除此之外,食法先係精粹ಠ_ಠ 每枱側面都有個步驟tips, 每食1/3再加醬料令到成個體驗更昇華,更加食到不同層次!包括加黑胡椒、秘製香醋等!最中意尾段加醋嘅味道♪( ´θ`)ノ 因為食到最後已經有飽意,但醋味香,令到我地更開胃!fyi, 餃子嚟講正常發揮,可以飛過~經過要試試!平時食開重口味的您更加要試!📍Shop 1C, 68 Hennessy Road, Wanchai#jcfoodgasm @kokorohkg
𝑲𝒐𝒌𝒐𝒓𝒐 𝑻𝒐𝒌𝒚𝒐 𝑴𝒂𝒛𝒆𝒔𝒐𝒃𝒂 麺屋ここ
🍜 正宗全料東京撈麵
🥟 日式餃子

正宗全料東京撈麵

日式餃子
fyi, 餃子嚟講正常發揮,可以飛過~

經過要試試!平時食開重口味的您更加要試!

#jcfoodgasm @kokorohkg
正宗全料東京撈麵