🥩雪花牛燒汁丼 連餐湯及沙律$128沙律係我喜歡嘅胡麻醬;餐湯就係香甜嘅粟米湯。至於主角雪花牛,份量毫不吝嗇,味道亦唔錯。雪花牛肉質軟稔,肥瘦均勻,味道香濃;配上燒汁撈埋白飯食一流😋🌰和栗Mont blanc班戟 $148呢個真係好值得一試!海量般甜而不膩嘅栗子蓉覆蓋住軟滑嘅日本厚忌廉、自選雪糕及自選班戟。我哋揀咗抹茶班戟配焙茶雪糕,班戟軟熟帶淡淡抹茶香,而香軟嘅雪糕配上忌廉同栗子蓉,絕對令幸福感飆升🥰🗻焙茶富士山 $48第一下飲嘅時候諗緊點解個焙茶奶蓋咁濃稠,原來係要攪勻佢,將焙茶奶蓋完全地同奶混合埋先飲到嗰種幼滑細緻。同班戟個焙茶雪糕一樣,呢杯焙茶都好香濃,視覺同味覺上都係享受😌🫖雪波茶 $38見唔少人都推薦呢款茶,所以特登點嚟試吓,又真係幾好飲!原來呢個Rooibos tea又叫做路易波士茶、南非國寶茶,被譽為南非的紅寶石。佢不含咖啡因,有研究指出佢能夠預防癌症,所以都幾推薦大家試吓呢個雪波茶👍🏻
🥩雪花牛燒汁丼 連餐湯及沙律$128

🌰和栗Mont blanc班戟 $148