2021-08-19
友人話之前試過觀塘分店😌今日約食晚飯就帶我會一會荃灣分店!!嚟到都多人等緊位!睇嚟係人氣餐廳哦!入座之後友人發辦😆😆Be負責等食!. ⭐ 龍捲風沙律 $72又名Crazy Salad😜一大盤咁上超勁量! 入面有蔬菜, 海藻, 蟹柳, 脆脆, 仲有滿滿蟹籽喺面頭!呢道咁爽脆新鮮嘅前菜沙律🥗我哋兩條友瘋狂食食到最後都係有剩少少…份量好足!!. ⭐ 網燒牛舌 (五件) $58每件都有厚度!入口又爽又腍!咬落油花四溢!如果用嚟送酒食會好match!!. ⭐ 東京爆脆 $88又幾過癮喎🤤原來係蟹柳同吞拿魚餡!食落中間有啲卜卜脆!係條味道唔錯又有新鮮感嘅卷物🤤. ⭐ 三文魚頭湯鍋 $88嘩!呢個魚頭係巨大化版本!(😂究竟條三文魚原條會有幾大條?!) 乳白色嘅魚湯好鮮甜入味!魚雲上嘅魚肉又嫩滑美味!材料仲有甘筍, 娃娃菜, 豆腐!!!又係不停續碗都飲唔哂!CP值超高👍👍. ⭐忘不了你 $88個名咁特別所以忍唔住點嚟睇吓乜料!原來餡料係炸牛肉, cream cheese, 芒果!淋埋wasabi & 芒果汁喺面頭!入囗又係脆脆哋加埋果肉一齊嘅口感係幾得意!
⭐ 龍捲風沙律 $72
⭐ 網燒牛舌 (五件) $58