2022-10-10 10 浏览
之前屋企人食完Neko puff嘅拿破崙蛋糕讚不絕口☺️今次試左佢姊妹店 Kuru Lab嘅 💝御•和風Tiramisu💝,外型仿效日式風呂敷包設計,感覺好和風🤩就好似日本專貴嘅禮盒咁,送比朋友一定大方得體!💚香印提子 Tiramisu $368講到近期大熱生果點少得香印提子🍇,所以見有香印都揀左佢。上層鋪左粒粒飽滿嘅香印提子,清甜多汁。中間夾住幼滑綿密嘅Tiramisu ,另外仲用左意大利產Mascarpone Cheese同日本鹿兒島雞蛋製成,材料新鮮高質。底層就擺滿Lady Fingers,層次豐富有口感。Tiramisu 整個Size有成18*18cm,份量夠6人食,外型夠吸睛,味道較甜亦特別,出面買唔到。除左香印提子仲有三款口味:熟成芒果、日式草莓同伯爵茶無花果。甜品師每日限定整20個,所以要預早訂定

💚香印提子 Tiramisu $368