2022-03-20
見到最近旺角station21新開咗呢間食棉花糖和牛既壽喜燒餐廳 就去左試下當去左轉日本🇯🇵🐮 因為暫停晚市 呢日就係午市時間食 唔需要等就可唔可以入座! 餐廳裝修行日系風 仲有酒吧位Tim🍺🍶 我同朋友兩個人分別叫左個🍢串燒set 同棉花糖和牛壽喜燒🐄🍬 串燒好貼心會用碳爐助熱 令串燒keep住溫暖 唔會變凍晒~~ 一人前set 包左雞肉串 厚切牛舌 蓮藕 菇 秋葵!雞肉串好嫩 厚切牛舌啖啖肉 調味岩岩好 好入味😋 另外 燒蓮藕好爽口兼大舊!串燒仲可以配埋七味粉Tim 仲叫左杯熱情果mocktail 🍸我個fd就叫左個和牛sukiyaki🐮d牛真係好靚兼厚切仲好特別係用棉花糖煮🤣 好回味!好似真係去左轉日本🇯🇵咁 跟set 仲跟個蔬菜籃!食完呢餐真係好滿足 係抗疫之中既小小慰藉🤣🤣
我個fd就叫左個和牛sukiyaki🐮d牛真係好靚兼厚切