2019-02-28 230 浏览
無事忙, 搵間餐廳求其搵個藉口搵野食, 出師有名! 咁啱女友又愛食燒肉, 一於炸左個銀包去食餐好嘅!一坐低卡位立即叫啤酒飲返杯先, 冰涼爽快, 再慢慢睇下menu, 其實價錢都唔算貴, 都係二百零蚊一款, 以下就係我叫左嘅野食喇先黎一個和牛拼盤, 有肉眼 / 牛小排 / 和牛舌 / 同埋唔記得係咩 😂 睇油花已經知道佢野小, 一入口未去到即溶, 但我反而更加鐘意呢個口感 🤤重有最靚嘅豬腩肉~ 重有最靚嘅豬腩肉~ 肥瘦相間得好靚, 肉味濃郁, 靚🐖靚🐖又係牛, 不過今次油花更勁, 入口即溶, 女友好愛呢款, 重特登叫碗白飯送🍚🐂到內臟時間, 原汁原味再配搭味噌... Very good... 如果要投訴嘅話, 就係由生燒到熟係要好長時間😂😂😂一個字已經形容到隻🐥 嫩!食物, 環境, 價錢, 服務都係一港! 食物連埋一人幾杯啤酒都係二千零蚊, 喺香港食日本靚燒肉都算係物超所值之選!

一個字已經形容到隻🐥 嫩!