同兩個朋去左食呢間和牛蕃,晚飯黎既,去到覺得個門面好轉折咁,入面既裝修就幾舒服既。個 staff 過黎介紹,有三款 set , A、B 同 Deluxe,睇落都唔算吸引,結果就全部散叫,叫一人一碗湯,我就飲個牛尾湯,味道普通,份量就超細,$88一個湯,但就得大概一碗中式酒數碗仔度既份量,真心小家。跟住叫左和工海膽壽司,無特別,唔太驚喜,無和牛刺身嗰個咬口同香味。唔推介。燒牛肉就叫左,稀少部位、肉眼、牛小排、牛脷,牛脷幾厚身,唔錯。唔記得講,呢間野全程係個 staff 幫你燒既,第一塊牛脷燒得唔夠熟,無香味又太「林」,結果要再燒過先得。跟住嗰尐都幾好味,算係合格。之後叫左一份steak sandwich, 兩份牛肉他他同兩份生牛肉飯。整體既感覺都係份量勁細。去食既話要問明份量,如果唔係會叫得好唔夠食。其實點解唔再貴少少,個畀多尐分量呢?服務ok,細心。最後三個人,總共HK$2,728。不過三個人食完,一個無事,一個嗰晚屙左兩次,一個第二朝嘔。

服務ok,細心。最後三個人,總共HK$2,728。

不過三個人食完,一個無事,一個嗰晚屙左兩次,一個第二朝嘔。

2019-06-05