2021-12-28 131 浏览
作為食肉獸既我,知道旺角最近有一間好Hit嘅日本燒肉放題🤤我啤酒上網見到餐廳原來最近推出左一個叫「雨」嘅燒肉放題$1088 平日星期一至四晚市二人同行一人免費優惠🤩🤩午市仲日日都有一送一優惠🥳如果三日前訂咗我仲可以享有鮑魚同刺身任食😜性價比都唔錯😏一去到最令我驚喜嘅唔係刺身🤣而係呢碟A4黑毛和牛,每種肉都清楚標示左位置🤤而家睇返相都好想再食多次,每款肉都入口即溶,而且肉味好重☺️再沾上醬汁,非常香口有惹味💕個人認為三角肉最好食,而且油花分布平均!超回味然後就到燒海鮮🧡第一次見到燒烤有鮑魚🤣真係有啲唔識點樣燒🤤不過餐廳都好貼心貼咗張燒烤小貼士喺度,只要照住貼士燒又真係成功左☺️我覺得比目魚最有驚喜😜本身已經醃製咗味道,完全唔腥🥺啲醬汁同魚好夾!大家記住試!雞泡魚乾點沙津醬超好食!係我最愛❤️❤️❤️❤️主角A5和牛西冷到啦🤩而家睇返幅相都好想再食多次🤣🤣入口即溶,點少少塩已經好足夠💕朋友最鍾意食呢一個自製壽喜燒!呢一點真係超級回本😆😆將黃牛兩邊燒到金黃色再加埋啲蛋汁同埋葱一齊食真係超級高享受😎其餘喺任食menu 既牛都好多選擇,而且質素都好好,一啲都唔差,最緊要啲嘢食黎得好快☺️飲品同雪糕嘅種類都好多
如果三日前訂咗我仲可以享有鮑魚同刺身任食😜性價比都唔錯😏

其餘喺任食menu 既牛都好多選擇,而且質素都好好,一啲都唔差,最緊要啲嘢食黎得好快☺️飲品同雪糕嘅種類都好多不過我同朋友都食唔落啦因為啲和牛真係太好食不停encore,不過最後都食咗兩條雪條🤤❤️💕