2023-10-26 59 浏览
餐廳名稱🏠:牛大人台灣火鍋吃到飽餐廳地址📍:旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫評價🗣 價錢💰:🌕🌕🌕🌕🌑味道😋:🌕🌕🌕🌕🌑環境🏡:🌕🌕🌕🌕🌑 ✨和牛放題真係好正🤤🤤我地今次試左牛大人嘅澳洲和牛套餐,真係值得一試😋。 雖然係任食,但啲和牛唔會話切得好薄,都有一定厚度,所以好抵食😍😍。湯底我地揀左台中蒜頭雞鍋,有成半隻雞,啲雞肉好嫩滑,湯底賣相都好吸引🤩。食物選擇都好多,我地本身想每樣試啲,都試唔曬🤣🤣。大家黎真係要試下佢嘅黑松露海鮮漿,好彈牙,我地追加左幾次😍😍。侍應服務態度都幾好,我地加完單之後,啲嘢食好快就黎,同埋侍應會主動加湯👍🏻👍🏻。飲品選擇真係好多,有啤酒、台灣特飲、同各式各樣嘅中國茶,有選擇困難症嘅人應該好痛苦😆。甜品就有movenpick同hagendaz雪糕,好正🤤🤤。🍽澳洲極上和牛:HK $328- #foodbloggers #instafood #foodie #foodiegram #hkiger #instafood #hkfoodie #hkigers #foodphotography #likeforlikes #like4likes #likeforfo
餐廳名稱🏠:牛大人台灣火鍋吃到飽
餐廳地址📍:旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫

評價🗣
價錢💰:🌕🌕🌕🌕🌑
味道😋:🌕🌕🌕🌕🌑
環境🏡:🌕🌕🌕🌕🌑

✨和牛放題真係好正🤤🤤

🍽澳洲極上和牛:HK $328

#foodbloggers #instafood #foodie #foodiegram #hkiger #instafood #hkfoodie #hkigers #foodphotography #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #foodporn #hkfood #foodlover #yummy #hkfoodblogger #香港美食 #相機食先 #手機食先 #食好西 #吃貨 #吃貨日常 #吃貨日記 #吃貨人生