2022-07-25 134 浏览
打邊爐識揀一定係揀牛大人吃到飽火鍋,用料新鮮,性價比高🤭今次揀咗澳洲極上和牛套餐,而個湯底就揀咗個比較濃味嘅“牛大人紅燒牛骨鍋”個鍋一上枱已經聞到香噴噴嘅紅燒牛肉湯味,即刻流晒口水🤤肉類、海鮮同熟食都係用QR Code 點,種類都好多,當然仲有啲收費食物可以揀,而我就被呢一杯台灣啤酒吸引咗🤭酉鬼啤酒-撥雲霧見蓬萊仙島 400ml $68杯佢係台灣直送的手工啤,每啖飲落都有好香好濃的果味,好易入口,而且唔苦,容易接受!澳洲M9和牛牛丸每位贈送2粒,牛肉味極濃,油脂好香,爽口彈牙,正!澳洲和牛M5牛肩卷 油脂分布平均,肉質口感又唔韌,牛味出安格斯牛小排 比起牛肩卷滑身,食落充滿牛脂香味,入口腍、肉質軟嫩,好食!北海道十勝豚肉質嫩滑,濃香豚味,豚肉薄切,食多幾塊都唔覺得膩海鮮沙白新鮮、海蝦鮮甜大隻,脆肉鯇魚腩爽口,款款都好新鮮!蔬菜最欣賞係水蓮,口感特別,有啲似通菜,爽爽的,而且唔係度度都有得食!娃娃菜、油麥菜、唐生菜等等全部都好新鮮飲品各種汽水、冷泡茶都有,就連 AnsonLo 的零糖汽水都有,啱晒減甜人士,好貼心!甜品 除咗有Movenpick 雪糕,仲有仙草凍,味道唔錯,打完邊爐再食返
打邊爐識揀一定係揀牛大人吃到飽火鍋,用料新鮮,性價比高🤭

酉鬼啤酒-撥雲霧見蓬萊仙島 400ml $68杯

澳洲M9和牛牛丸
每位贈送2粒,牛肉味極濃,油脂好香,爽口彈牙,正!

澳洲和牛M5牛肩卷
油脂分布平均,肉質口感又唔韌,牛味出

安格斯牛小排
比起牛肩卷滑身,食落充滿牛脂香味,入口腍、肉質軟嫩,好食!

北海道十勝豚
肉質嫩滑,濃香豚味,豚肉薄切,食多幾塊都唔覺得膩

海鮮
沙白新鮮、海蝦鮮甜大隻,脆肉鯇魚腩爽口,款款都好新鮮!

蔬菜

飲品

甜品
除咗有Movenpick 雪糕,仲有仙草凍,味道唔錯,打完邊爐再食返碗仙草凍,即刻涼透心,好滿足呀!
2022-07-24