2021-09-12 20 浏览
今日又係我銅鑼灣食神微服出巡試好嘢嘅時候。今日嚟到九龍灣,九龍灣出咗名好多好嘢食。比較少黎都要試吓。睇開我食評嘅人都知道我會講泊車先,呢附近泊街唔係唔得但好少位,附近都有商場有停車場唔係貴,泊車場就安心啲。今日同寶貝嚟食 ,唔係講笑。同快樂的人一起食,嗰餐一定會有加乘。睇開我食評嘅都知道,好唔好食自己睇相,好事實,就唔好諗到會係最高級,但應該都會高於一般商場啦。我就覺得呢間野,最好嘅就係伴碟,可以有自由有選擇,都係果句行過試吓肯定冇問題👍🏻又到我最着重嘅服務時間,服務生又是年青的,社會閱歷比較低,說話有機會得罪人,呢個都係冇辦法係性格嘅問題,我都覺得佢地都會盡量保持返想保持的應有服務水平。總睇都係像我年青啦!加油年青人!

總睇都係像我年青啦!加油年青人!