2021-11-19 245 浏览
前排行過蘭杜街 見到有間新新哋嘅餐廳 於是呢日決定一試呢間日式餐廳 平日午餐時間都多人等位/等外賣 我就鍾意外賣啦 唔洗逼😂隨餐都會附送日替餐湯或者熱綠茶 我就揀咗後者😉雖然係吉列 豬扒嘅炸粉唔會好厚 味道不錯👍🏻咖哩汁係另外上嘅 唔會太咸 用嚟撈飯啱啱好😚份量睇落雖然唔大 但食落都好夠飽 不過外賣要加三蚊有啲貴(應該因為分開三個盒&杯)🤧 另外佢仲有印花卡制度 三個月之內 每次惠顧可獲印花一個 儲滿五個已經可以送免費食物(溫泉玉子) 滿八個送日式芝麻手羽兩件 滿十個送牛乳蟹肉可樂餅 滿十五個可享全單八折😉如果同同事一齊嗌 一次已經可以蓋幾個印花 應該都好快儲到🤣🤣💁🏻‍♀️#tracyfood_灣仔 #tracyfood_外賣 💁🏻‍♀️#tracyfood_日式 #香港美食 #灣仔美食 #hongkongfood #hkfood #hkfoodie #food #foodie #wanchaiood
隨餐都會附送日替餐湯或者熱綠茶 我就揀咗後者😉
雖然係吉列 豬扒嘅炸粉唔會好厚 味道不錯👍🏻
咖哩汁係另外上嘅 唔會太咸 用嚟撈飯啱啱好😚

💁🏻‍♀️#tracyfood_日式

吉列豬扒飯
15 分钟 (外卖自取)
午餐