2012-05-31
唔寫食評都無留意呢間餐廳原來咁多劣評!!!!! 但其實我都幾經常幫襯呢間餐廳, 因為食物都幾合心水! 雖然服務唔係好好個種, 但好彩未遇過不禮貌對待! 只係繁忙時間要限時交檯, 呢個對於我黎講無難度 是次叫左1) 龍蝦汁蝦帶子意大利飯: 龍蝦汁都好香濃, 值得一提係呢度ge意大利飯唔錯, 比一D西餐廳食到ge意大利飯更出色! 本人特別推介香蒜牛柳意大利飯, 個汁好芝士好香濃!!! 初試呢間餐廳必食! (2) 香蒜牛柳蘑菇扁意粉: 不過不失! 唔會話超好味! 個汁都ok, 較稀! 本人prefer濃味D, 杰D ge 汁! 總括而言: 我會推介呢度ge意大利飯, 意粉就參差D, 有時OK, 有時不過不失。另外, 呢度ge cheese cake都OK! 但今次無叫到~
唔寫食評都無留意呢間餐廳原來咁多劣評!!!!!

是次叫左:

(1) 龍蝦汁蝦帶子意大利飯: 龍蝦汁都好香濃, 值得一提係呢度ge意大利飯唔錯, 比一D西餐廳食到ge意大利飯更出色! 本人特別推介香蒜牛柳意大利飯, 個汁好芝士好香濃!!! 初試呢間餐廳必食!

2012-04-27