2018-03-22
這間餐廳,星期一,二都有優惠,只要飲酒,生蠔有6折。另外,海鮮併盆亦有半價。如果星期一至日都有這優惠就好啦!環境:迫! 枱與枱沒有空間,想同朋友傾密計都唔得。服務:侍應態度好友善,細心照顧客人需要,good!食物:1. 海鮮併盆for two ppl十分新鮮,帶子鮮甜,最好味係鮑魚,鮑汁十分好味! 而且mon, tue只係$99, 抵食!2. 生蠔, 今日order 3種A. 日本, 蠔身中型,肉質爽甜。B. 愛爾蘭, 幾大隻,有三分一手掌大,好滑,清甜。C. 西班牙XXL, 叫得XXL, 蠔超大,肉厚甜美,好似隊扒咁,好有滿足感,所以每人encore多隻。 :-)由於mon, tue, 飲酒,生蠔有6折, 所以我地叫左枝new zealand white wine $348, 好夾,好好味!3. 墨汁意粉食墨汁預左個咀食到好似中毒咁,但偏偏墨汁有佢獨有的咸味,呢間的意粉,十分可口,回味無窮!好食!4. 海膽意大利飯好味,但對比墨汁意粉,佢輸左,可能太heavy,但海膽好新鮮味濃,都值得再食!5. 香煎鵝肝個人覺得鵝肝煎得唔夠香,但佢個車厘子汁做得好好,好fruity.價錢:連埋
環境:
迫! 枱與枱沒有空間,想同朋友傾密計都唔得。
服務:
侍應態度好友善,細心照顧客人需要,good!
食物:
1. 海鮮併盆for two ppl
2. 生蠔, 今日order 3種
A. 日本, 蠔身中型,肉質爽甜。
B. 愛爾蘭, 幾大隻,有三分一手掌大,好滑,清甜。
3. 墨汁意粉
4. 海膽意大利飯
5. 香煎鵝肝
價錢:連埋雪糕心太軟食左$1461, 食左咁多生蠔海鮮同白酒,尚算合理。