仲諗住去邊搵好味快閃餐單?今次嘅新發現真係正到震!係一間唔係豪華但咁暖心嘅Cafe裡面,我試咗啲食物真係鮮味得嚟又實在。首先食個「日式原條鰻魚意大利飯」,正!🍽️ 餐飯嚟嘅分量係絕對唔會令人失望,個原條鰻魚叉開嚟,肉質啖啖肉,外皮燒得啱啱好,入口滑嫩,嗲嗲哋!配上啲酥脆唔膩嘅意粉,真係有種幸福感湧上心頭!而家講講「北海道帆立貝海膽醬扁意粉」,簡直係奢華滋味👌!呢個菜式以海膽醬攪拌,咁香滑嘅海鮮味道,唔食都可惜!帆立貝肉厚又鮮甜,意粉夾住海鮮醬汁,令每一口都十足滿足。飲品方面,「特濃朱古力」真係甜入心肺,滑順得黎又夠chok🍫!而「柚香菠蘿檸檬梳打」就正好解膩,清新得嚟又不失層次感。整体嚟講,呢間Cafe嘅料理同口感都令人畀足分,環境又得意,食物美味,真係值得再嚟!🌟🌟🌟🌟🌟