餐厅: 唐述
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-01-25 1068 浏览
今日就同大家分享下喺这家餐厅试食嘅体验。一落座,先来份脆皮海参一试,哎吔,至正!比我想像中香口多咗十倍,薄薄嘅酥皮同海参嘅Q弹,撞击出唔同层次,入口即溶!再讲讲呢个麒麟金鲷块,皮系焗到口感蜜稔,酥脆到不得了,软绵绵嘅鱼肉搭配姜葱同柚子汁,嗌你一声新鲜!惹味到我差啲想用手抓嚟食。金匙一口脆嘅创意我都系头一次见,又脆又滑,和牛嘅满足感,啖啖都好味。脆米棉花泡饭就真系食家出品,啲脆米散发出啲啲香味,同𠮶鱼汤一捞,够晒味道,令人一试难忘。最后点上焦糖炖蛋,每一啖入口都透出陈皮香,真系完美嘅收场!整体嚟讲,餐厅嘅环境写意,食物惊喜连连,晒口感、睇色泽、闻香气,三神拢系满分!下次揾机会,一定要再嚟过!🥢🍚🍮