Lunch hour 12點3去到拎位見地方唔大又要等位而且我同朋友3個人要分2人一枱諗諗下就轉左叫網上外賣平台諗著拎個點餐紙睇下門口個呀叔由頭到尾啤啤貢態度好串咁問我哋:叫咗嘢食未呀?咁咪比返佢即刻係apps度叫(後來發現每個拎點餐紙嘅人 佢都會啤 啲紙全部唔拎得!)搭5左右我哋落曬單點知過左3-4分鐘就撳曬我哋啲單 「已取」我哋通知左入面個哥哥 比曬3個餐嘅no.佢佢話:得 等等!點知去到搭9個時都淨係拎到1個餐眼見好多個遲過我哋仲要現場叫外賣嘅都拎得入去再同佢哋講 比埋No.佢哋 指埋比佢睇 個執餐呀姐都好似唔明咁門口態度好差個呀叔又惡住問 :你哋咩No. 呀 唔俾no.點比你哋呀!我地已經講左好多次 轉個頭都係話我哋冇比No.佢後尾發現原來根本未煮另外個呀叔係分唔清電話No.同網上外賣平台個No.搞左一輪搭11終於拎曬啲外賣🤬足足等左半個幾鐘 到我哋走呀叔仲啤緊仲口up up 話我哋冇比過no.態度勁差番到去開黎睇下,好食既話都冇咁嬲一食落去全部都係疑似味精味 勁咸勁重勁濃味!完全唔明點解有人話好食!伏伏伏!加左水都好咸,最後我朋友頂唔順另外用清水過河😂😂咸到飲左好多水都依然覺
Lunch hour 12點3去到拎位
見地方唔大又要等位
而且我同朋友3個人要分2人一枱
諗諗下就轉左叫網上外賣平台

諗著拎個點餐紙睇下
門口個呀叔由頭到尾啤啤貢
態度好串咁問我哋:叫咗嘢食未呀?
咁咪比返佢即刻係apps度叫
(後來發現每個拎點餐紙嘅人 佢都會啤 啲紙全部唔拎得!)

搭5左右我哋落曬單
點知過左3-4分鐘就撳曬我哋啲單 「已取」
我哋通知左入面個哥哥 比曬3個餐嘅no.佢
佢話:得 等等!
點知去到搭9個時都淨係拎到1個餐
眼見好多個遲過我哋仲要現場叫外賣嘅都拎得
我地已經講左好多次 轉個頭都係話我哋冇比No.佢
後尾發現原來根本未煮
另外個呀叔係分唔清電話No.同網上外賣平台個No.
搞左一輪搭11終於拎曬啲外賣🤬
足足等左半個幾鐘 到我哋走呀叔仲啤緊
仲口up up 話我哋冇比過no.
態度勁差

番到去開黎睇下,好食既話都冇咁嬲
一食落去全部都係疑似味精味 勁咸勁重勁濃味!
完全唔明點解有人話好食!伏伏伏!
加左水都好咸,最後我朋友頂唔順另外用清水過河😂😂
咸到飲左好多水都依然覺得好口渴
外卖自取