2014-11-17 546 浏览
呢間野真係差到令一直係開飯喇潛水睇食評既我要開AC留個負評係團購見到幾平好似唔錯,就買左 一家人放假就去食首先電話BOOK位,個呀姐態度差到一個點咁我已經提左兩次係五位,佢都先後用好差既語氣問我幾多位我答第一次五位,佢就問兩位?我亦重申一次係五位佢就問左我拎左兩個團購號碼呀姐態度係差到好似趕住收線咁最後BOOK左5位今日去到佢話我只係BOOK左兩位一係就兩個人食住先 一係就走就話一定係我地BOOK左兩個位唔係點解佢會MARK得兩個編號佢地冇野食可以預到我地仲叫我地入廚房問師傅之後仲講左句:"得啦咁你地坐低啦 係冇得食架喇 有就正價食 冇就冇架喇"因為佢D態度差到爆炸今時今日我都未遇到過服務態度差到咁既人最後我地就要求退錢佢就話打比老闆娘叫我自己同佢講接通左電話之後我同佢講話可以改善下佢地工作方式可以係當日打返比D預訂客CONFIRM返D資料 咁就唔會有錯誤出現點知佢仲要無啦啦發嬲話佢先係老闆娘你冇資格控制我點做野仲有你唔好咁高傲同我講野你只不過係用$40幾 團購食我地D野宜家係我唔做你地生意快D走,唔係我報警拉你(有咁既老闆娘唔怪得有咁既員工質數)其間廚房個位師傅都有出黎講野問咩事咁大
呢間野真係差到令一直係開飯喇潛水睇食評既我要開AC留個負評
係團購見到幾平好似唔錯,就買左
一家人放假就去食

首先電話BOOK位,個呀姐態度差到一個點
咁我已經提左兩次係五位,
佢都先後用好差既語氣問我幾多位
我答第一次五位,佢就問兩位?
我亦重申一次係五位

唔係點解佢會MARK得兩個編號
佢地冇野食可以預到我地
仲叫我地入廚房問師傅

之後仲講左句:
"得啦咁你地坐低啦 係冇得食架喇 有就正價食 冇就冇架喇"
因為佢D態度差到爆炸
你冇資格控制我點做野
仲有你唔好咁高傲同我講野
你只不過係用$40幾 團購食我地D野
宜家係我唔做你地生意
快D走,唔係我報警拉你
(有咁既老闆娘唔怪得有咁既員工質數)

其間廚房個位師傅都有出黎講野問咩事咁大聲講野

呢間野睇黎會好快玩完
宜家唔係我有問題 睇返之前既食評全部都係負評
你話多客既話 服務態度仲可以理解同體諒 但事實上佢唔係
真係強烈建議大家唔好去試!除非想受氣
题外话/补充资料: 差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差