如題!成日來食一定狂增磅!服務,一流份量,好好好多種類,食唔嗮二人。一開始覺得所謂“環遊海鮮火鍋放題” 以為係普通gimmick,加上個師兄話唔可以翻轉頭點菜,仲勁食唔飽,點知....小弟第一次要求廚房收翻D嘢入去驚浪費。兩個人食,非常滿料...魚生,日本豬扒,雞煲,羊腩煲,再雞煲,牛,海鮮拼盤,火鍋丸烏冬,再菜再加嘢...連配料種類都好多,嘢飲雖然無酒,但d健康飲料係睇到真係煲的。海鮮方面,非常新鮮,d蝦同鮑魚上臺仲係生的!服務非常好,可能本人肥仔,個師兄仲驚我食唔飽出埋個menu無既羊腩煲比我地,羊唔係雪藏的,比較驚訝。無念過去探人病咁都搵到呢到。小弟強烈推薦一試,勝價比無敵,不過唔可以成日來,除非想增磅或剛完成電波少年吧。
如題!成日來食一定狂增磅!
服務,一流
份量,好好好多
種類,食唔嗮
二人。
無念過去探人病咁都搵到呢到。

2018-10-21