(非会员)
2012-04-17 20 浏览
係新開張時去食過, 未寫過食評, 眼見有好多打手, 真係睇唔過眼, 評價如下:當晚同老公2個人去食, 係朋友介紹佢朋友新鋪新開張話係食日式燒肉, 聽到佢講到咁好食, 咪同老公去一試啦, 食完真係好後悔, 阿朋友仔點解老點我上去呀一打開餐牌見到咁貴,其實真係好想起身走,但係一場黎到都要食, 坐低即叫左4隻生蠔,食蠔既叉”無”,蠔醬”無”,仲要差唔多埋單先上蠔前後叫左2碟牛,一碟既款式係立方體既面積大概長*闊*高係半寸*半寸,份量少, D牛好多根, 冇咩特別, 價錢偏貴。令一碟牛係切片式有7片, 薄過刺身 (真係唔可以用一件件黎形容), 都係果句, 貴同埋好少份量。叫左碟豆腐, 心想應該會好食, 嘩... 食落先知, 個皮好硬呀, 仲有味道怪怪食左等於冇食, 唔想再係呢間野上用錢去E飽個肚, 因為如果要食飽我諗要起碼3000埋單先可以E飽個肚, 原因係份量少加貴, 真係唔敢介紹朋友黎食, 我同老公決定叫個鍋飯食就算, 食完鍋飯埋單走人, 就咁食差唔多成800蚊呀, 呢一餐可以係背脊骨落, 我寧願比多d錢去食d有質數既燒肉店。最後係裝修, 我覺得好leung, 好似大6D cafe咁, 燈光

等到臨埋單先有得食既生蠔

最後係裝修, 我覺得好leung, 好似大6D cafe咁, 燈光好暗, 想做高級餐廳又做唔起。
2011-10-08