餐厅: 蟹仙海鮮蒸氣鍋 (龍崗道)
资讯:

天气冻,梗系要嚟返一个粥底火锅啦!有质素保证,当然要推荐朋友嚟到呢一间九龙城嘅分店!食完之后真系暖笠笠,无惧寒风(´▽`)海鲜同样系叫咗套餐之后即㓥即上,青年龙虾依个系我嘅最爱,虾肉鲜甜,海水味充沛;膏蟹布满着绿色嘅膏,膏液浓郁,肉质嫩白!刀贝好爽身;鲍鱼相对细只,但系质素不减,鲜甜无比,果然蒸嘅鲍鱼先系最好食🤤到最后𠮶个粥底真系不得了,全部精华都已经渗透起入面,加埋芋头、南瓜等等嘅配料,食落咸咸香香!最令人喜欢嘅,当然系服务人员嘅态度,真系每一个步骤都照顾周到,令到海鲜保留住最佳嘅口感同新鲜度。食到咁满足,最后仲有糖水送,真系令人份外开心!

食到咁满足,最后仲有糖水送,真系令人份外开心!