2009-12-08
Order左Angus Beef,一份龍蝦海鮮意粉,田螺,唉,先黎總結,好唔掂。Angus Beef order 左medium,黎到時見到外層好熟,諗住切開會有肉汁,點知切左好多刀後,發現佢地居然將Angus beef煮成Well done了,一d肉汁都無,乾淨淨,全份Angus beef都熟到好"UN",佢份野都仲要無sauce,唉!龍蝦海鮮意粉又係同一個通病,無sauce的,超乾淨淨的,d意粉無sauce,我仲以為自己食緊廈門炒米,個感覺超似,但收$2xx,超頹。食物唔掂,環境都唔見得好,室外因為有live band,所以超嘈;但室內更差,通風效果唔掂,一入去已經成陣油煙味;如果佢安排你坐張廁所門口外的4人台的話,仲大獲,廁所d香精味同埋油煙味幫你送飯。如果佢要堅持俾呢個低質素食物俾客人,就唔應該收呢個價錢囉,太離浦。