2013-07-05
次次系旺角行完都決定吾到食咩好 周圍行 行到腳都軟埋都系決定吾到 食泥食去都系果幾間 今次就特登行女人街側面果d餐廳 搵間未食過既xd 通常我都會留意日本野 因為自己中意食 同埋水準吾會太差掛〜我同朋友系門口見到呢間餐廳有好多優惠 同埋睇落去好似幾好食甘 加上入面吾系好多人吾洗點等位 所以就去左食:3魚生飯無咩特別 不過都幾大個 吾錯吾錯!呢個豚肉飯都系無咩特別 但系份量少d 送左個沙律仔都吾系幾夠我食xd間餐廳有好多優惠既 只要食滿$100其他正價野食就有得用用優惠既價錢加其他野食 岩岩果2個飯岩岩好超過$100 我地就加左$28要個芝士軟殻蟹卷 呢個卷味道吾錯 但系d飯但似平時食開既米 吾系日本用泥整卷物既米 但系好抵!我地仲加左$28要個6款吾同既卷 除左花芝戀其他都吾好食 黃色果舊芒果卷好吾掂 我都吾知果幾塊咩泥 後面果幾舊全部都好難食 又乾又嘔心!勸大家吾好叫呢個!之後仲叫左甜蝦 $1隻 無咩雪味 過得去拉〜整體泥講有好有吾好 不過吾好貪甘多小便宜´д` 如果價錢平少少會好d 因為質素一般〜
魚生飯無咩特別 不過都幾大個 吾錯吾錯!