2021-05-02
呢間位於銅鑼灣V-point 30樓既roof top餐廳睇得又食得! 星期六日既brunch set有4 courses 飽到好似buffet咁🤤🤤前菜有parmaham羊奶芝士salad, carbonara大大兜超滿足!! 慢煮三文魚質感幼滑軟腍 配菜有蘆荀同蕃茄仔 成件事好fresh❤️燒春雞有烤薯同埋小椰菜做陪襯balance返 甜點日式cheesecake同焦糖布蕾都做得出色!! 食完飽到攬住個肚😂😂餐廳有室内同室外選擇 個人揀左室內 因為怕吹風 大家想一邊享受食物一邊飽覽無敵海景不妨坐室外🌊🌊服務方面 個人覺得麻麻地🤔🤔當天係小編朋友生日 臨時想係dessert上面插枝爉燭寫個HBD 但係餐廳侍應堅持冇預先講定就冇呢個服務提供 小編覺得呢方面真係餐廳既不足 因為好多比較平價既西餐廳呢啲位都做得好好 仲請埋成班餐廳侍應一齊唱生日歌超級warm...overall呢間餐廳侍應既服務態度都真係一般 有待改善🥴Harbour view brunch set $338- Parma Ham and Goat Cheese Green Salad- Mentaiko Spaghetti
Harbour view brunch set $338
- Mentaiko Spaghetti Carbonara
Choose of one:
- 52°C Slow-cooked Salmon, Cherry Tomatoes and Asparagus
- Roasted Free-Range Spring Chicken with Herbed Potato Hedges
Dessert:
- Japanese Cheesecake/ Creme Brûlée