2018-03-12
每年三月屋企都要慶祝三月之星,今年唔例外家人揀咗食放題. 咁上網見到呢個一樂,每人一隻龍蝦仲有生蠔吧再加埋羊架同埋movenpick雪糕肯定回到本. 所以就定咗一間vip房 . 一臺大人細路加埋14位. 一到步見到最大間房其實只放到12張凳. 其實唔係咁方便出去攞嘢食, 所以同職員周旋一輪换臺,但係佢另外一邊聽嘅枱感覺好似飯堂,所以最終都係維持喺嗰間房但係我要求職員我哋唔方便出去取食物,可唔可以將食物直接送入房但係職員一副態度堅持係要自己出去攞嘅咁都算嘞 我哋自己去攞啦。生蠔係即開嘅都冇怪味ok。唔係好多人排隊所以每人都食到半打。龍蝦非常失望, 因為佢係呢個buffet嘅主角但係唔新鮮雪藏不特止,仲要肉質係霉嘅。很難吃, 我們有一兩隻根本 無食退番畀佢。 用呢個價錢食呢啲龍蝦係唔會回番㗎。 大家千祈唔好試。食lunch好似平啲二百零蚊都可以考慮但以咁嘅食物質素我就唔建議大家食晚餐啦。 食完今餐屋企仲有兩個成員痾咗幾次 證明刺身或者海鮮唔係好新鮮 所以真係冇下次。以下幾點係我哋今次嘅體驗 希望想去嘅人參考一下:1. 入場要先付款才 安排 入座2. 落單要有微信, 先關注餐廳然後再要掃描訂
以下幾點係我哋今次嘅體驗 希望想去嘅人參考一下:
1. 入場要先付款才 安排 入座
2. 落單要有微信, 先關注餐廳然後再要掃描訂單跟住先至可以進入點菜介面 。進入菜單要逐樣逐樣自己揀, 係好環保但係會造成混亂同埋對於一啲唔慣用微信嘅人造成好多不便。其他人亦沒有menu參考根本 都唔知有咩好食
3. 其中有幾個職員 感覺好晦氣, 語氣冇咩禮貌