2020-06-26
• 石燒吉列霜降牛小排 | 芝士煎餃子 | 雞肉大阪燒 | 厚燒鰻魚玉子🥘•💵Price: $158 | $58 | $78 | $68-呢間餐廳個名夠哂貼題,名副其實係食「日本野」🇯🇵野食種類包羅萬有,由刺身壽司、丼飯,到日式小食,鍋物,串燒,石燒牛,大阪燒都應有盡有。唔多地方會見到有石燒吉列牛食,所以即刻點左黎試下!另外再叫左幾個小食,兩個人食都夠哂飽,埋單$500唔洗,又幾抵食😯個吉列牛係比你自己燒再點醬汁食,生熟度可以自己選擇,牛肉厚度我覺得剛剛好,燒起黎容易控制,油花均勻牛味濃,未去到好高質既不過呢個價錢我覺得好ok👌🏻芝士煎餃子都唔錯,煎得好香口,配上半溶既芝士都唔會覺得好膩!玉子燒包住鰻魚,配上黑松露沙律醬同蟹籽食,味道一定無死,但如果個蛋厚啲同香滑啲就更正喇!👏🏻