2017-08-30
老實講岩岩聽到呢間餐廳名既時候其實真係覺得應該無咩特別,但食完後卻出乎預料地好食!湯味道十分濃烈一睇就知係落足料!份量唔會過多,岩岩好, 咁樣先有肚食下一樣野!Mocktail 味道上比較特別, 不過通常試Mocktail就係想試下D新既味道因為唔同餐廳調出黎既味都大有不同, 呢隻Mocktail偏甜,帶小小奶味似的.喜歡甜品既人應該會中意!黑毛豬全店我覺得最好食既食物, 去到必點!佢D黑毛豬味道好濃,帶小小甜, 濃得黎又唔會好似個D 54個月個D濃味有D人接受唔到.呢到既濃係D肉汁好濃, 好好食, 我同我朋友都係搶住黎食!炒年糕, 好少見炒年糕會用呢隻汁, 黑松露帶出有香味, 食落去比較特色, 因為少見黑松露配年糕出, 味道比較似菇味個隻.意粉係普通既圓頭意, 如果係偏意粉信相會更吸引人,因為偏意口感比較出色, 同爽口, 一般客人都中意偏意粉多過普通個隻sorbet係類似水果既沙冰雪糕,未必個個人都識係咩黎, 對比起雪糕會比較健康, 通常高級餐廳先會有提供!近年越黎越興呢d!味道就係返個水果既味, 健康得黎又好食! 一般我都會推薦朋友試!整體黎講入面食物,味道都十分出色,尤其係黑毛豬
但食完後卻出乎預料地好食!
湯味道十分濃烈一睇就知係落足料!
份量唔會過多,岩岩好, 咁樣先有肚食下一樣野!
喜歡甜品既人應該會中意!
呢到既濃係D肉汁好濃, 好好食, 我同我朋友都係搶住黎食!
因為少見黑松露配年糕出, 味道比較似菇味個隻.
意粉係普通既圓頭意, 如果係偏意粉信相會更吸引人,
對比起雪糕會比較健康, 通常高級餐廳先會有提供!
近年越黎越興呢d!
整體黎講入面食物,味道都十分出色,尤其係黑毛豬,
店員服務十分之好, 真係名不可以貌相!