2018-05-09 50 浏览
聽聞Yummy這間餐廳食物質數有酒店嘅水準,價錢係旺角嘅價錢,今晚就同阿女一齊放工去食晚餐。叫完晚餐唔夠幾分鐘好快就上咗餐湯,係雜菜加鮮蝦蓉湯,個湯好鮮甜,飲完覺得好舒服。跟住就嚟咗個西巴牙辣肉腸,鮮蝦天使麵,估唔到辣肉腸同鮮蝦嘅味道係咁夾,天使麵嘅口感都唔錯,唔會太淋或太硬。跟住就上埋第二個主菜那威香煎三文魚扒薯菜伴牛油忌廉汁,用咗紫薯整成蓉,好香紫薯味,三文魚扒夠厚,外脆內軟,仲可以用牛油溶液點三文魚,仲有新鮮嘅沙律菜食。最後上埋雲尼拿雪糕同埋餐飲,剛好填滿咗我哋兩個嘅肚。間餐廳個名真係改得無錯"Yummy"聽講佢哋嘅鵝肝同埋心太軟係,手工啤酒係佢哋嘅主打,下次一定會過嚟食😋😋

2018-05-08