之前同朋友食过甜品下午茶庆祝生日🎂大家都觉得好靓,好岩打卡📸今次再黎,转食晏就☀️同样冇失望😌都系劲有艺术色彩🎨都系咁岩打卡📸~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪面包🥖 (法包 • 果仁提子干欧包)𝟐款都烘到脆卜卜,配黑椒牛油🧈.▪海鲜拼盘 ($598 for 2)(海胆 • 三文鱼 • 海虾 • 鹅肝冻批 • 蛏子 • 带子 • 蟹肉)平时食拼盘,通常都系圆形一大盘,有𝐝靓𝐝就用木盘🪵但依到就做到好似艺术品🎨咁排靓靓,再用埋唔同味道 • 多种色彩既酱汁去画 • 装饰🖌其实本身仲有生蚝🦪,不过我食个日冇货,所以餐厅俾我拣另一样补番,我地拣左蟹肉🦀所以你下次食既时候,唔好问点解我蟹肉份量多过你🤣而咁多款海鲜入面,特别钟意啖啖肉蟹肉球 & 三文鱼红菜头腌过 & 大大旧海胆都好正😙鹅肝冻批好滑 • 好𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡🦆.▪红桑莓雪葩 • 竹炭朱古力雪糕 (原价$88)食海鲜拼盘会送甜品👏🏻本身仲谂住只系𝐡𝐞𝐚 𝐡𝐞𝐚地细细件蛋糕仔🍰点知系𝐌𝐞𝐧𝐮有得嗌既原份甜品,劲抵💃🏻红桑莓酸酸甜甜♥️雪葩食落有少少沙冰感觉❄️竹炭朱古力雪糕🖤朱古力味劲浓郁🍫外皮仲雪到好
之前同朋友食过甜品下午茶庆祝生日🎂
大家都觉得好靓,好岩打卡📸
今次再黎,转食晏就☀️同样冇失望😌
都系劲有艺术色彩🎨都系咁岩打卡📸

▪面包🥖 (法包 • 果仁提子干欧包)
𝟐款都烘到脆卜卜,配黑椒牛油🧈
面包

▪海鲜拼盘 ($598 for 2)
平时食拼盘,通常都系圆形一大盘,有𝐝靓𝐝就用木盘🪵
鹅肝冻批好滑 • 好𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡🦆
海鲜拼盘

▪红桑莓雪葩 • 竹炭朱古力雪糕 (原价$88)
食海鲜拼盘会送甜品👏🏻
本身仲谂住只系𝐡𝐞𝐚 𝐡𝐞𝐚地细细件蛋糕仔🍰
点知系𝐌𝐞𝐧𝐮有得嗌既原份甜品,劲抵💃🏻
红桑莓酸酸甜甜♥️雪葩食落有少少沙冰感觉❄️
竹炭朱古力雪糕🖤朱古力味劲浓郁🍫外皮仲雪到好似有少少脆咁✨
红桑莓雪葩 • 竹炭朱古力雪糕
红桑莓雪葩 • 竹炭朱古力雪糕

▪橙汁 ($36)
橙汁

🔺以上价钱 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服务费