2019-06-28
今晚同六位舊同事食飯每人食左~350 蚊由最值得推介既菜色講起。1. Carbonate pie ($188)(4 ⭐️)個名係pie,但佢係卡邦尼意粉。個汁好濃郁,煙肉既咸香味好出色。份量比一般多,煙肉片都多。值得一試。2. Bacon sausage combo ($258)(4⭐️)個煙肉唔係平時既煙肉片,係一大條煙肉扒,比較少見,佢個肉同肥膏比例,肉佔多,平時唔食肥膏既我都成舊食到落肚,不過煙肉係偏咸,配啤酒就最夾。個德國腸偏幼,味道不錯。3. Outlaw steak ($570) (3⭐️)雖然牛肉味幾好,但比較貴,性價比唔高。個汁冇特別,唔點好過點。個焗蒜頭都幾好味。4. Pepperoni pizza ($178) (2⭐️)辣肉腸薄批,蕃茄醬汁味道一般。不過好食過個漢堡包5. Cheeseburger plus topping ($198+$2x) (2⭐️)個漢堡質地似係食緊牛丸,肉味怪怪地,係個芝士片同配上既薯片幾好味,個麵包冇烘過,冇特別。二百蚊食漢堡包,呢質素有待提升。唔會推介。整體來講呢個價錢同質素,比較貴。而且選擇唔多,小食冇咩特別。 係個環境ok, 雖然人多但
每人食左~350 蚊
由最值得推介既菜色講起。
1. Carbonate pie ($188)(4 ⭐️)
個名係pie,但佢係卡邦尼意粉。
個汁好濃郁,煙肉既咸香味好出色。
份量比一般多,煙肉片都多。
值得一試。
3. Outlaw steak ($570) (3⭐️)
個焗蒜頭都幾好味。
辣肉腸薄批,蕃茄醬汁味道一般。不過好食過個漢堡包
係個環境ok, 雖然人多但係聲音唔算太嘈雜,都傾到計。