外賣叫左5款食物,入面不乏需要炸的材料,所以拎到番屋企會淋左,但我相信堂食味道會好有水準,希望有機會係店內食一次啦。-天婦羅炸蝦卷$56入面除左包住炸蝦,仲加左芝士,即刻提升左個層次🤣有八件卷,呢個抵食-蜘蛛$89有青瓜、牛油果、蟹柳同軟殼蟹,雖然軟殼蟹拎到番屋企淋左,但呢個食材配搭依然係好味。相比起其他卷物,呢個會大舊d,所以感覺入面餡都包多d🤣-富士山$93有牛油果、蟹柳、鰻魚同脆片,呢款卷物入面較少炸的材料,所以拎到番屋企都唔會太影響佢本來嘅味道。壽司上面放滿蟹柳沙律,好有澎湃感。-忘不了你$96有芝士、炸牛肉同芒果,芒果係呢個季節唔甜,再加上用左千島醬,呢個食落稍微酸左d。炸牛肉同芝士就好夾👍🏼-三文魚pizza$92將壽司整成pizza超特別😍將壽司飯炸成pizza底,咬開睇落好似薯餅🤣但食落係飯粒黏黏的口感。上面鋪左三文魚粒、脆片同蟹籽,味道好豐富。-當日買晚市外賣,全單做左九折,我地3個人食都係$383,岩岩好食到飽。不過揀呢五款食物都多醬重味,食下食下好似d味都撈埋哂一齊🤣下次可能會搭下普通壽司刺身或者其他小食中和下。
天婦羅炸蝦卷

忘不了你

忘不了你$96
三文魚pizza

三文魚pizza$92
25 分钟 (外卖自取)
天婦羅炸蝦卷
蜘蛛