2018-05-02 242 浏览
今日一行六人黎个中学同学聚会,出黎做野后就好珍惜仲有keep contact既中学好朋友😌今次佢地带我去食系H8 的西班牙菜餐厅Espuma😋订了8:00,餐厅当时已很多人,所以一定要book位呢😏白酒忌廉蓝青口配蒜蓉多士蓝青口好肥甜甜的😋而且数量都几多下每人都食到3只,配上香滑的白酒忌廉 好match👍🏼佢个蒜蓉多士好加分又香又脆👍🏼鹅肝黑松露酱意大利面呢个好惊喜鹅肝入口即溶😋黑松露味很香令意粉生色不少👍🏼一碟六个食绝对唔够食....大家表示下次会Encore😎黑松露酱芝士薯条呢个系佢地推介的薯条炸得很香脆配上淡淡的黑松露酱的确不错呢❤但薯条上的芝士略厌不够😅对于薯仔+芝士控,呢个ok既西班牙黑毛猪薄饼一上枱已分好六份,用料很足😋饼皮薄脆香口加上火腿咸咸地,好味呢👍🏼食完觉得仲系唔太够饱所以叫多个猪手,猪手有惊喜口感刚好不会太硬又不会肥😋但猪皮有啲啲硬,要啲牙力去咬但系好味既😉👍🏼

猪手
猪手