同朋友食lunch,佢提議來呢間,但建議大家如果閒日中午來食要早少少排隊,事關奧海城都比較多人食飯,要排返15-20分鐘隊。之前都食過嫁其實,不過今次就正式寫下食評,老實講我食過都頗多間牛肉麵,呢間我覺得都幾正宗,而且有得食牛雜,正宗得來又有啲新意,所以都值很一試,不過價錢方面大家就要自己衡量。先來個前菜滷豆腐,有𡁻口,味道ok。之後主角紅燒三星牛肉麵,有牛肉,牛筋,牛肚等,配粗面,我好中意食牛雜,亦中意台式牛肉麵,所以個配搭都唔錯嫁!不過如果中意好濃味既湯底就要食淡啲,因為唔係好濃個湯底,但牛雜同牛肉係淋同夠味,所以整體食落都唔錯。唯一失色,當然係無乜台式飲品揀,無我最愛既珍珠奶茶!同舖面較細。不過都不失為區內一個台灣菜既選擇!

先來個前菜滷豆腐,有𡁻口,味道ok。
不過都不失為區內一個台灣菜既選擇!
2020-01-10