2021-12-17 14 浏览
🍴糖心蛋:蛋白部分好似啫喱甘,爽口。表面有花紋;蛋黃成膏狀,口感很潤滑,蛋味香濃。🍴古早紅燒牛肉伴麵:麵比較幼身,麵好有彈性,係撈左麻辣醬既撈麵,麻辣味令人好開胃。紅燒牛肉味濃又冧身。🍴紅燒牛頰肉麵:帶筋的牛頰肉有滿滿膠質,軟嫩中帶綿密,一入口已經覺得好柔軟。湯麵比較粗身,麵質同樣有彈性。湯頭好香濃,唔會好鹹。🍴青蘋果酪梨蜜糖磚塊:份量夠三至四人享用,用料好豐富,香脆既多士配上青蘋果味既忌廉一齊食,口感軟滑香脆。🍴脆脆黑糖瀑布珍珠奶茶:一杯飲品有多種味道同口感,而且賣相好吸引,有一串芋圓,好Q彈,杯外圍有朱古力味脆脆,上層係奶蓋,下層係黑糖珍珠,用黑糖煮過既珍珠同樣好Q彈同有好香既黑糖味。