2022-11-27
好姊妹生日☺️約佢食生日飯,佢話呢排涼左啲,想打邊邊,咁就簡單啦,見呢間台酒鍋新開,就book呢間啦🤤🤤地點近地鐵站又易搵,而且主打台式邊邊,仲有台灣啤酒任飲🍻啱晒我地😍食店格局不錯,又坐得舒服👍🏻望望餐牌,總共有8款湯底選擇,好姊妹想食鴛鴦鍋,咁就揀左養生人參雞鍋+沙茶豬筒骨鍋😋火鍋湯底各有特色,好足料仲好香濃😍套餐放題有Lv.1至Lv.4,都係$238-$468,唔同Level就有唔同Level既牛肉選擇😋同好姊妹食生日飯,揀Lv.3有pime grade牛小排,西班牙伊比利亞黑毛豬,同埋紐西蘭羊肩肉,仲有海鮮類任食🤤除左肉煩之外,仲有火鍋配料專區,不同醬料、丸類、蔬菜類任君選擇,仲有不同飲品,不過打邊邊最好就係啤一啤🍻所以我同好姊妹都加錢任飲台灣啤酒🍻肉類油花都幾靚,入口味道突出,食落也有咬口,質素不錯,特別推介黑毛豬好好食,除左火鍋配料之外,仲有台灣小食,每樣都點來食,有甜不辣、鹽酥雞、黃金芋丸球,大滿足的一餐😝