2024-08-21 372 浏览
約咗朋友出沙田睇戲,睇戲之前就決定過嚟打個邊爐🙆🏻‍♀️我哋點咗極上和牛吃到飽嘅套餐,大部份嘅嘢食都可以任嗌🙆🏻‍♀️我哋揀咗台灣鳳梨雞鍋,都好足料,見到成隻雞,另外仲有苦瓜,可以清熱一下😎我見有推廣話用Storellet成為牛大人餐廳會員,就可以200積分換HOEGAARDEN蜜桃白啤酒同蜜桃白啤酒雪葩,但因為我哋晏晝食,陣間又要睇戲,所以就冇嗌。淨係換咗金鑽鳳梨椰奶西,俾餐廳員工睇Like 同Follow 左佢地FB IG嘅畫面就得~打邊爐滯滯哋,飲呢個都幾清新😎同埋唔會好甜!不過出邊其實都好多嘢飲揀,用咗環保嘅杯去裝冷泡茶,冷泡茶可以解膩,亦都係唔錯嘅選擇!食嘢之前我哋拎埋醬汁,好開心有得揀沙茶醬,唔係好多地方有🙈我哋幾款肉都試咗,SRF美國黑牛後腿肉整體瘦啲,肉味相對濃啲💁🏽‍♀️安格斯特選牛板腱油脂分布多啲,但又唔會太多,所以會香口啲🙆🏻‍♀️另外呢度都好多滑嘅選擇,我哋揀咗干貝鮮魚漿,蟹籽墨汁漿同埋章魚珍珠漿,全部都好彈牙,夠鮮味👍🏻出面自助區域好多配料可以揀,我哋揀咗唔少蔬菜類,都好新鮮😋

食嘢之前我哋拎埋醬汁,好開心有得揀沙茶醬,唔係好多地方有🙈

出面自助區域好多配料可以揀,我哋揀咗唔少蔬菜類,都好新鮮😋