2025-07-08
士林鹽酥大雞腿滷肉便當 🍗🍚哇!隻雞腿大過我塊面啊!😱 外皮炸到金黃脆卜卜,咬落去肉汁多到滴晒出嚟💦,仲要配埋滷肉飯——邪惡 x 2 組合!滷肉肥瘦啱啱好,撈飯撈到停唔到口鹽酥雞滷肉便當 🐔🍛鹽酥雞粒粒都係脆到有迴音!👂💥 滷肉汁滲入飯底,每一啖都係香濃暴擊!建議配佢哋嘅梔子花綠茶清新得嚟又解膩🌿 #脆口控必嗌 #食完想encore梔子花綠茶 🍵🌸第一啖飲落去——『吓?咩花咁香?!』🤯 清香唔假甜,飲完成個口都有花香徘徊💐 同油膩便當係天生一對!芙香蘋果茶 🍎🍯天然果香唔假!❤️🔥 冰涼清爽,飲完成個人由喉嚨涼落個胃~熱到癲嘅日子救星☀️酥炸和風牛蒡條 🥢✨牛蒡條炸到脆過薯條外層包上一層金黃酥脆嘅麵衣超爽口,獨有嘅自然甘甜好消息 好消息:而家推出咗🩷小胖會員app👏🏼食得多獎得愈多嘅積分換領系統 迎新優惠,升級優惠 提供不同折扣嘅優惠券仲有增值愈多回贈就愈多嘅預付卡而家有小胖便當PARTY外賣團餐優惠▶️便當套餐$62起,買得愈多, 就會折得愈多▶️60個起 8折▶️40個起 85折▶️20個起 9折✅團餐需於2天前預訂🩵可以親臨門市或透過Whatsapp9098 1581查詢及預訂
鹽酥雞滷肉便當 🐔🍛
鹽酥雞粒粒都係脆到有迴音!👂💥
滷肉汁滲入飯底,每一啖都係香濃暴擊!
建議配佢哋嘅梔子花綠茶
清新得嚟又解膩🌿
#脆口控必嗌 #食完想encore
梔子花綠茶 🍵🌸
芙香蘋果茶 🍎🍯
酥炸和風牛蒡條 🥢✨
牛蒡條炸到脆過薯條
外層包上一層金黃酥脆嘅麵衣
超爽口,獨有嘅自然甘甜
好消息 好消息:
而家推出咗🩷小胖會員app