2025-05-07
餐廳平時都幾多人 今日早左收工終於可以去試下! 餐廳位置方便易到 環境舒適 簡約木系風好舒服!主打地道台灣便當套餐 每款便當都會附帶時令配菜及冷泡茶或熱飲另外仲有多款台式小食 鹽酥雞、麻辣鴨血、虎咬豬/雞刈包、炸魷魚等等,足夠令我回味一下台灣既小食夜市!!! ✨士林鹽酥大雞腿好大隻鹽酥大雞腿! 金黃外皮炸至非常香脆 咬下去時會發出酥脆聲音 肉質保持嫩滑多汁 口感類似傳統既鹽酥雞但更加厚實! 撒上了特制香料增添咸香風味 但又不會過於油膩! 配菜有粟米、南瓜、青菜同粉絲,撈埋一齊食好有層次感!✨鮮茄滷蛋牛扒便當呢款係新既限定套餐 牛扒份量都幾多而且肉質軟嫩又夠JUICY,滷蛋夠入味,配菜有粟米、南瓜、同青菜,撈埋濃郁鮮甜既茄醬好開胃! ✨夜市炸魷魚外皮夠酥脆不油膩 魷魚爽口彈牙 撒上特制香料真係好好食好惹味!✨冷泡菜 (梔子花綠茶 / 芙香蘋果茶)果徇茶味香醇 健康飲料 輕鬆無負擔!今次我地下載埋小胖APP做埋會員 即時儲分 每消費$5 就代表一分,儲夠積分可以換領不同既美食! 而且仲有迎新禮物、升級優惠、生日優惠等等,真係好多著數架!另外餐廳仲會做公司團體或開PARTY外賣團餐優惠,
✨士林鹽酥大雞腿
✨鮮茄滷蛋牛扒便當
✨夜市炸魷魚
✨冷泡菜 (梔子花綠茶 / 芙香蘋果茶)
果徇茶味香醇 健康飲料 輕鬆無負擔!
另外餐廳仲會做公司團體或開PARTY外賣團餐優惠,買得愈多折扣就會愈多,便當套餐只係$62起咋 非常吸引!