2025-05-07 316 浏览
餐廳平時都幾多人 今日早左收工終於可以去試下! 餐廳位置方便易到 環境舒適 簡約木系風好舒服!主打地道台灣便當套餐 每款便當都會附帶時令配菜及冷泡茶或熱飲另外仲有多款台式小食 鹽酥雞、麻辣鴨血、虎咬豬/雞刈包、炸魷魚等等,足夠令我回味一下台灣既小食夜市!!! ✨士林鹽酥大雞腿好大隻鹽酥大雞腿! 金黃外皮炸至非常香脆 咬下去時會發出酥脆聲音 肉質保持嫩滑多汁 口感類似傳統既鹽酥雞但更加厚實! 撒上了特制香料增添咸香風味 但又不會過於油膩! 配菜有粟米、南瓜、青菜同粉絲,撈埋一齊食好有層次感!✨鮮茄滷蛋牛扒便當呢款係新既限定套餐 牛扒份量都幾多而且肉質軟嫩又夠JUICY,滷蛋夠入味,配菜有粟米、南瓜、同青菜,撈埋濃郁鮮甜既茄醬好開胃! ✨夜市炸魷魚外皮夠酥脆不油膩 魷魚爽口彈牙 撒上特制香料真係好好食好惹味!✨冷泡菜 (梔子花綠茶 / 芙香蘋果茶)果徇茶味香醇 健康飲料 輕鬆無負擔!今次我地下載埋小胖APP做埋會員 即時儲分 每消費$5 就代表一分,儲夠積分可以換領不同既美食! 而且仲有迎新禮物、升級優惠、生日優惠等等,真係好多著數架!另外餐廳仲會做公司團體或開PARTY外賣團餐優惠,

✨士林鹽酥大雞腿

✨鮮茄滷蛋牛扒便當

✨夜市炸魷魚

✨冷泡菜 (梔子花綠茶 / 芙香蘋果茶)
果徇茶味香醇 健康飲料 輕鬆無負擔!

另外餐廳仲會做公司團體或開PARTY外賣團餐優惠,買得愈多折扣就會愈多,便當套餐只係$62起咋 非常吸引!
2025-05-05
前一段時間去了台灣探親,宜家又開始掛念台灣美食了,因為趕時間去睇戲,所以選了去主打台式料理的餐廳【小胖台灣便當】吃便當。餐廳以先付款後送餐模式運作,付款後進入餐廳等店員送餐,裝修簡約舒適,而食物方面,餐廳主打地道台灣便當,看一下餐牌,很多套餐選擇,亦有供應單點小食、冷泡茶及手搖茶。【士林鹽酥大雞腿便當】套餐連飲品 (HK$68)雞腿份量十足,入口不油膩而且外皮炸得金黃脆卜卜,大大件啖啖肉,格外惹味香口,便當配菜還有小棠菜、蓮藕、粟米粒、雲耳、滷水蛋及台灣素豆炒絲,非常豐富。【台灣鐵路大排骨】套餐連飲品 (HK$68)排骨很厚身像豬扒一樣,很鬆化沒有乾柴,便當配菜都是有小棠菜、蓮藕、粟米粒、雲耳、滷水蛋及台灣素豆炒絲。【夜市炸魷魚】(HK$42)魷魚炸得不油膩,入口外酥內Q彈,很香口,亦有炸脆了的九層塔.【芙香蘋果茶】一打開蓋已經有滿滿的蘋果清香味道,冷泡茶泡久了,蘋果味道更濃郁,喜歡它解膩又好味道。【梔子花綠茶】冷泡茶帶有梔子花香,梔子花完全不搶綠茶香,卻讓冷泡茶多了一個層次。長假期就到,原來開PARTY都可以叫小胖的外賣團餐,訂得愈多優惠愈多(團餐需於2天前預訂)。看到餐廳小胖會員A

【士林鹽酥大雞腿便當】套餐連飲品 (HK$68)
士林鹽酥大雞腿便當
【台灣鐵路大排骨】套餐連飲品 (HK$68)

台灣鐵路大排骨
【夜市炸魷魚】(HK$42)

【芙香蘋果茶】

【梔子花綠茶】
看到餐廳小胖會員App都很正,免費登記做會員儲積分有不少優惠,生日折扣及升級優惠還送$20現金卷,看到迎新優惠有送〔懷念鹽酥雞〕,如果經常吃,最精明就是預付電子卡回贈,增值預付卡金額越多,相對回贈也越高。
2025-04-11
士林鹽酥大雞腿便當
夜市炸魷魚
今次去咗沙田偉華中心嘅「小胖台灣便當」,發現佢哋推出咗全新餐單!雖然有新嘢食,但依然keep住台灣傳統風味,一啖就食到「家的感覺」🏠。仲有超多會員優惠同團餐折扣,即刻同大家分享~ ✨ 必試推薦✨ 【蜜汁烤雞扒香腸便當】 雞扒烤到啱啱好,外皮香脆,蜜汁甜而不膩,配埋台灣腸同滷肉飯,真係超滿足!😋 【紅燒牛頰肉便當】 牛頰肉燉到超淋,入口即化,醬汁濃郁得嚟唔會太鹹,送飯一流! 【夜市鹽酥雞(海苔)】 即叫即炸,外脆內嫩,加上海苔粉,香口到停唔到口! 【鳳梨綠茶】&【桑葚洛神花茶】 兩款手搖茶都係手工製作,鳳梨綠茶清新解膩,桑葚洛神花茶酸甜開胃,仲有冷泡茶系列,夏天飲超爽!🍹

✨ 必試推薦✨
【蜜汁烤雞扒香腸便當】

【紅燒牛頰肉便當】
牛頰肉燉到超淋,入口即化,醬汁濃郁得嚟唔會太鹹,送飯一流!

【夜市鹽酥雞(海苔)】
即叫即炸,外脆內嫩,加上海苔粉,香口到停唔到口!

【鳳梨綠茶】&【桑葚洛神花茶】

5天前 0 浏览
鹽酥雞!肉燥雞扒飯!廢水!我全部都要🤣呢間成日喺屋企嗌網上外賣平台都會見到,終於有機會去間舖頭度食。其實佢喺沙田偉華,我哋叫咗一份燒汁雞扒肉燥飯,上嚟個飯勁豐富,雞扒勁厚身又嫩滑,然後個飯下邊仲有雜菜炒粉絲,仲有半隻雞蛋同埋半粒貢丸。女仔係真係完全食唔晒。另外我哋仲叫咗一個鮮茄豬扒牛肉麵,佢個蕃茄湯底超濃郁,手工面又咬口,豬扒香脆,我哋兩個女仔勁快食晒。另外叫咗個鹽酥雞,炸得香酥脆,粉漿好薄,而且有啲炸脆咗嘅九重塔,成件事都好夾好好味,而且佢係唔會好重調味粉,醃得啱啱好,真係有夜市嘅感覺。我哋仲嗌咗兩支冷泡茶,埋單都係百幾蚊,想食高質台灣嘢,小胖台式便當啱晒你。

2025-06-23
用餐优惠
試食活動
  • 懷念鹽酥雞
2025-07-08 0 浏览
士林鹽酥大雞腿滷肉便當 🍗🍚哇!隻雞腿大過我塊面啊!😱 外皮炸到金黃脆卜卜,咬落去肉汁多到滴晒出嚟💦,仲要配埋滷肉飯——邪惡 x 2 組合!滷肉肥瘦啱啱好,撈飯撈到停唔到口鹽酥雞滷肉便當 🐔🍛鹽酥雞粒粒都係脆到有迴音!👂💥 滷肉汁滲入飯底,每一啖都係香濃暴擊!建議配佢哋嘅梔子花綠茶清新得嚟又解膩🌿 #脆口控必嗌 #食完想encore梔子花綠茶 🍵🌸第一啖飲落去——『吓?咩花咁香?!』🤯 清香唔假甜,飲完成個口都有花香徘徊💐 同油膩便當係天生一對!芙香蘋果茶 🍎🍯天然果香唔假!❤️‍🔥 冰涼清爽,飲完成個人由喉嚨涼落個胃~熱到癲嘅日子救星☀️酥炸和風牛蒡條 🥢✨牛蒡條炸到脆過薯條外層包上一層金黃酥脆嘅麵衣超爽口,獨有嘅自然甘甜好消息 好消息:而家推出咗🩷小胖會員app👏🏼食得多獎得愈多嘅積分換領系統 迎新優惠,升級優惠 提供不同折扣嘅優惠券仲有增值愈多回贈就愈多嘅預付卡而家有小胖便當PARTY外賣團餐優惠▶️便當套餐$62起,買得愈多, 就會折得愈多▶️60個起 8折▶️40個起 85折▶️20個起 9折✅團餐需於2天前預訂🩵可以親臨門市或透過Whatsapp9098 1581查詢及預訂
士林鹽酥大雞腿滷肉便當 🍗🍚

鹽酥雞滷肉便當 🐔🍛
鹽酥雞粒粒都係脆到有迴音!👂💥
滷肉汁滲入飯底,每一啖都係香濃暴擊!
建議配佢哋嘅梔子花綠茶
清新得嚟又解膩🌿
#脆口控必嗌 #食完想encore

梔子花綠茶 🍵🌸

芙香蘋果茶 🍎🍯

酥炸和風牛蒡條 🥢✨
牛蒡條炸到脆過薯條
外層包上一層金黃酥脆嘅麵衣
超爽口,獨有嘅自然甘甜

好消息 好消息:

✅團餐需於2天前預訂
🩵可以親臨門市或透過Whatsapp
9098 1581查詢及預訂
2025-07-08 0 浏览
🇹🇼 小胖將正宗台灣夜市風味帶咗嚟香港新出經典鹽酥雞同酥炸和風牛蒡條 🍜紅燒牛頰肉便當牛頰肉煮得夠腍夠入味🐮配滷水蛋🥚白菜🥬南瓜🌽粟米營養夠均衡加埋粉絲 肉丸 飯量又多🍚🍅蕃茄大排骨滷肉湯麵蕃茄湯底好濃郁加入鹹香肉燥粒大排骨偏瘦唔肥膩🐷長條麵似刀削麵口感Q彈 🐔懷念鹽酥雞新鮮熱辣炸得金黃 外脆內嫩夜市版仲有海苔或香辣🌶️ 豐富嘅香料層次🍵冷泡茶夏天飲冷泡金萱烏龍🍎芙香蘋果茶夠涼快茶味齒頰留香又回甘💰小胖便當party外賣團餐優惠▫️便當套餐$62起 團餐需於提早2天前預訂▫️60個起 8折▫️40個起 85折▫️20個起 9折▫️門市或Whatsapp 9098 1581查詢及預訂 📱小胖會員app▫️食得多獎得愈多嘅積分▫️多種迎新+升級優惠 ▫️不同折扣優惠券▫️ 預付卡增值愈多回贈愈多
🇹🇼 小胖將正宗台灣夜市風味帶咗嚟香港

▫️食得多獎得愈多嘅積分
▫️多種迎新+升級優惠
▫️不同折扣優惠券
▫️ 預付卡增值愈多回贈愈多
大件夾抵食嘅台灣菜有邊個可以抗拒得到,呢間台式餐廳主打台灣地道菜品,鹽酥雞、牛肉麵、便當都有,令食客可以夢回夜市嘅味道🌃餐廳嘅party外賣到會亦抵食,便當最平$62就嗌到,買得越多優惠越深👌🏻另外餐廳亦開設官方會員app比熟客可以領取迎新優惠同儲積分換領優惠券/現金券🤌🏻堂食所有套餐都包冷泡茶,極力推介美香蘋果茶,飲落勁似道地蘋果綠茶酸酸甜甜🍎至於主食方面,紅燒牛頰肉便當份量超巨型,醬汁入味肉質驚喜地軟腍🐮蕃茄大排骨滷肉湯麵有酸辣感覺而且排骨香口,推廣👍🏻而小食鹽酥雞就中規中矩,總結呢間都算抵食而且份量慷慨,重點係佢免費包飲品🍹-𝘼 𝙇𝙖 𝘾𝙖𝙧𝙩𝙚 𝙈𝙚𝙣𝙪▫️紅燒牛頰肉便當 $𝟳𝟲 ⭑⭑⭑⭑⭒▫️蕃茄大排骨滷肉湯麵 $𝟴𝟬 ⭑⭑⭑⭑⭒▫️懷念鹽酥雞 $𝟰𝟮 ⭑⭑⭑⭒⭒▫️金萱烏龍 ⭑⭑⭑⭒⭒▫️美香蘋果茶 ⭑⭑⭑⭑⭒

𝘼 𝙇𝙖 𝘾𝙖𝙧𝙩𝙚 𝙈𝙚𝙣𝙪

▫️紅燒牛頰肉便當 $𝟳𝟲 ⭑⭑⭑⭑⭒
▫️蕃茄大排骨滷肉湯麵 $𝟴𝟬 ⭑⭑⭑⭑⭒
▫️懷念鹽酥雞 $𝟰𝟮 ⭑⭑⭑⭒⭒
▫️金萱烏龍 ⭑⭑⭑⭒⭒
▫️美香蘋果茶 ⭑⭑⭑⭑⭒
2025-07-04 0 浏览
鹽酥大雞腿便當真係一整隻大雞髀,外皮超脆,裏面肉質鮮嫩,便當裏面還有半隻雞蛋、粉絲、粟米、南瓜、菜和肉丸,非常好豐富台灣鐵路大排骨便當大排骨又係超大塊,有醃過的,滷水味非常重,便當都有配上配菜金萱烏龍茶味非常清透,沒有苦澀味,尾韻帶點果香,用冷泡嘅方法更帶顯清甜嘅感覺芙香蘋果茶帶有蘋果陣陣嘅果香味,酸甜帶點回甘夜市鹽酥雞分別有香辣同海苔味,我就揀咗海苔,海苔同埋鹽酥雞超夾,鹽酥雞好脆,而且入面好多汁!一定要down埋會員app,因為有迎新優惠,有鹽酥雞送架!!!仲有其他嘅折扣券,好抵!!佢哋而家仲有做埋party團購套餐,,下次公司party可以叫佢🤤
鹽酥大雞腿便當

台灣鐵路大排骨便當
大排骨又係超大塊,有醃過的,滷水味非常重,便當都有配上配菜

芙香蘋果茶
帶有蘋果陣陣嘅果香味,酸甜帶點回甘

夜市鹽酥雞

2025-06-29 0 浏览
今日下晝 同皮姐去咗沙田拍拖拖呢附近有間 一直都想去好耐嘅餐廳呀聽講 呢間小胖喺台灣夜市好出名咖除咗傳統便當 仲有不同類型嘅小食由經典的鹽酥雞 去到創新的牛蒡條真係好似去咗 正宗的台灣夜市生活-士林鹽酥大雞腿便當 ($70)賣相好吸引 雞腿比我想像中勁大塊外皮炸得好酥脆 食落肉質細嫩多汁仲有小棠菜 蛋粟米粒同粉絲等配菜成個便當好健康 真係幸福感滿滿喔-蜜汁烤雞扒香腸便當 ($75)便當份量好足 雞扒肉質鮮嫩而香腸甜甜哋 配菜夠晒豐富 -鹽酥雞腿菇 ($38)外皮香脆 雞腿菇口感滑嫩有金不換作點綴 真係一流-金萱烏龍茶味香濃 解膩首選-芙香蘋果茶果味好香 強烈推介-
今日下晝 同皮姐去咗沙田拍拖拖呢
附近有間 一直都想去好耐嘅餐廳呀
聽講 呢間小胖喺台灣夜市好出名咖
除咗傳統便當 仲有不同類型嘅小食
由經典的鹽酥雞 去到創新的牛蒡條
真係好似去咗 正宗的台灣夜市生活
士林鹽酥大雞腿便當 ($70)
賣相好吸引 雞腿比我想像中勁大塊
外皮炸得好酥脆 食落肉質細嫩多汁
仲有小棠菜 蛋粟米粒同粉絲等配菜
成個便當好健康 真係幸福感滿滿喔
蜜汁烤雞扒香腸便當 ($75)
便當份量好足 雞扒肉質鮮嫩
而香腸甜甜哋 配菜夠晒豐富
鹽酥雞腿菇 ($38)
外皮香脆 雞腿菇口感滑嫩
有金不換作點綴 真係一流
茶味香濃 解膩首選
果味好香 強烈推介
2025-06-22
2025-06-28 0 浏览
好耐冇去台灣啦!好懷念台灣的夜市🥹。呢度除左有傳統嘅便當,重有多款夜市小食,例如鹽酥雞、牛蒡條等。喺呢度真係食得到正宗嘅台灣夜市味道😋!等上菜嘅時候周圍望,見有便當PARTY外賣團餐優惠,下次同成班friend gathering可以一齊嗌👍🏻。❤️香酥無骨雞扒滷肉便當 雞扒和飯分開上,確保雞扒夠乾身香脆😋👍🏻。滷肉份量多,還有菜、蛋和粟米🌽、蓮藕等。最特別係竟然有粉絲!🤩❤️紅燒牛頰肉便當紅燒牛頰肉燜得夠腍又入味,甜甜地好味😋。❤️天氣熱想嗌d凍野飲,嗌左冷泡茶:金萱烏龍和芙香蘋果茶。另嗌左一個地道小吃 :❤️鹽酥炸大腸炸大腸有點點肥膏,脂香盈腔,炸得好惹味🤤。食完覺得佢d食物同飲品都唔錯,見張枱上面貼左張貼紙寫住招募會員,即刻download番個會員app。有迎新優惠、升級優惠等。重可以邊食邊儲積分,食得多獎得愈多!😍👍🏻

❤️香酥無骨雞扒滷肉便當

❤️紅燒牛頰肉便當
紅燒牛頰肉燜得夠腍又入味,甜甜地好味😋。

❤️天氣熱想嗌d凍野飲,嗌左冷泡茶:金萱烏龍和芙香蘋果茶。

另嗌左一個地道小吃 :❤️鹽酥炸大腸
炸大腸有點點肥膏,脂香盈腔,炸得好惹味🤤。

用餐优惠
試食活動
2025-06-25 0 浏览
好掛住台灣,但係又未有得飛,最近就去咗小胖台灣便當沙田店止下癮,貪佢地點方便🚆。小胖主打各款台式便當同夜市小吃,鹽酥雞、雞腿菇、香腸全部都係經典台灣小吃,想創新嘅牛蒡條都有。有返夜市感覺,食到超級飽😋🍱!士林鹽酥大雞腿滷肉便當一上枱已經好吸睛👀,大雞腿炸到外皮香酥,咬落去肉質嫩滑多汁🍗,鹽酥調味鹹香惹味,完全唔會油膩。配菜有青菜🥬同粟米粒🌽,簡單清新,仲有粉絲,吸收晒滷汁後滑嫩入味,超有台灣便當風格🇹🇼。滷肉香氣濃郁,肥瘦適中,入口即化,醬香突出。蜜汁烤雞排香腸便當又係另一種風格🍖。雞排厚切,蜜汁燒到帶微微焦香🔥,鹹甜啱啱好,肉質軟嫩唔會柴。香腸當然係台灣香腸🌭,帶有甜味,咬落去有肉汁,配菜新鮮🥗,飯底吸晒蜜汁同肉汁,有被療癒到。今次仲試咗鹽酥雞腿菇充滿夜市feel,炸到外脆內嫩,咬落去有淡淡菇香,完全唔油膩🍄。飲品方面,熱冬瓜茶同金橘檸檬茶都係台灣常見嘅飲料🧋🍋,冬瓜茶清甜,金橘檸檬茶酸酸甜甜,飲落有手搖飲店嘅味道,配便當解膩hen可以😌。小胖會員app可以儲分換禮物🎁,迎新同升級優惠都幾吸引🎉,仲有預付卡回饋💰,食得多著數愈多,仲有唔同折扣優惠券可以用,平時返工或者同朋友聚餐都可以

小胖會員app可以儲分換禮物🎁,迎新同升級優惠都幾吸引🎉,仲有預付卡回饋💰,食得多著數愈多,仲有唔同折扣優惠券可以用,平時返工或者同朋友聚餐都可以用👫,會員制度幾貼心📱。

另外,外帶團餐優惠都幾抵💡,套餐$62起,20個起9折、40個起85折、60個起8折,買得愈多折得愈多,啱晒公司order或者一大班朋友開飯👨‍👩‍👧‍👦,記得要提前兩日預訂,方便又實用📝。

2025-06-24 73 浏览
知佢開咗好幾年,有朋友亦話過幾好食,但一直冇動力入去。最近由於趕趕哋,要快食,見佢唔洗等位,就叫咗個蜜雞扒+腸便當餐,配冬瓜茶。門口收銀處點餐後,會有一個牌,服務員會將餐送到。坐咗一陣,食物就送來,盤上有一份包裝餐具,以為係木嘅,哈,係似金屬嘅匙羹同木/竹筷子(唔識分)。雞扒上洒上芝麻,腸係台式風味,下面有估唔到咁多元嘅配菜,有小棠菜,粟米粒,台式米粉,半粒肉丸,蛋半隻,雜菜絲,紫菜絲,好有驚喜,覺得佢哋有考慮到膳食營養,有heart 的做法。
門口收銀處點餐後,會有一個牌,服務員會將餐送到。
2025-06-21 80 浏览
之前食過小胖嘅湯麵,今次嚟試吓佢嘅便當。佢哋推出咗全新餐單,帶來一堆超正嘅台灣風味便當同湯麵系列,簡直係台灣夜市嘅味道搬到香港!士林鹽酥大雞腿滷肉便當
呢個便當係台灣夜市嘅經典重現!鹽酥雞腿炸得金黃酥脆,外層喀滋,內裡雞肉嫩滑多汁,鹹香入味。配上滷肉,肉質軟糯,醬汁濃郁香甜,滷汁滲入飯粒,食落好似喺士林夜市咁過癮!雞腿嘅脆同滷肉嘅香形成完美對比,簡單一盒但好滿足,絕對係便當控嘅最愛!紅燒牛頰肉便當
紅燒牛頰肉便當真係驚艷!牛頰肉炆得超軟嫩,入口即化,滿滿膠原蛋白嘅滑溜口感,搭上小胖特調嘅醬汁,鹹香濃郁,帶點微甜,食落好有層次。飯粒吸晒醬汁精華,每啖都好滿足,感覺食咗一餐養顏又美味嘅便當!豬大腸麵線
呢碗豬大腸麵線完美還原台灣夜市風味!麵線滑順Q彈,湯底濃稠鮮甜,帶點淡淡嘅藥材香。豬大腸炆得軟爛入味,咬落有嚼勁但唔柴,配上香菜同蒜泥嘅提味,簡直係夜市小食嘅靈魂!食落好似喺台灣街頭食宵夜咁滿足,暖胃又開胃!小胖便當PARTY外賣團餐優惠
士林鹽酥大雞腿滷肉便當
呢個便當係台灣夜市嘅經典重現!

豬大腸麵線

小胖便當PARTY外賣團餐優惠
小胖仲有超正嘅外賣團餐優惠,完美適合聚會同公司活動!便當套餐$62起,買得愈多折扣愈多:20個起有9折,40個起85折,60個起仲有8折!團餐要提前2天預訂,方便又抵食,聚會叫外賣真係無得輸!

小胖會員App真係食貨必備!有積分換領系統,食得多儲分換優惠,超划算!新會員有迎新優惠,仲有升級優惠同唔同折扣券,慳返唔少!用預付卡增值仲有回贈,越多增值回贈越多,食台灣美食都變得更抵,親臨門市或WhatsApp(9098 1581)查詢同預訂。
2025-06-21 78 浏览
老公最近download咗個Apps發現原來有好多優惠,當然就要到他走緊的門市去試(5⭐️最高)蜜汁烤雞扒滷肉便當(5⭐️)大大塊烤雞扒配上秘製蜜汁,加入傳統台灣特色的滷肉,真心覺得好好味💓 雞扒外皮金黃酥脆,內部肉質鮮嫩又多汁, 好juicy 🤩金萱烏龍金萱烏龍茶味比一般烏龍茶較為香濃🥰紅燒牛頰肉便當(5⭐️)牛腩肉煮得非常入味🤩,而且住得相當腍滑,入口即溶,牛頰肉富含膠原蛋白,獨特的軟嫩,與秘製醬汁結合調醬汁,這就是傳統台灣的風味。😍芙香蘋果茶這款蘋果茶十分香濃💓入口有一股清新的感覺鹽酥炸大腸(5⭐️)鹽酥炸大腸是香港地道小食鹽酥味,估唔到在台式小食店都會可以見到的🤤

蜜汁烤雞扒滷肉便當(5⭐️)
蜜汁烤雞扒滷肉便當

金萱烏龍茶味比一般烏龍茶較為香濃🥰

紅燒牛頰肉便當(5⭐️)

紅燒牛頰肉便當
與秘製醬汁結合調醬汁,這就是傳統台灣的風味。😍
這款蘋果茶十分香濃💓入口有一股清新的感覺

鹽酥炸大腸(5⭐️)
鹽酥炸大腸

蜜汁烤雞扒滷肉便當
鹽酥炸大腸
2025-06-20 65 浏览
沙田呢間台式便當餐廳最近推出咗全新餐單,有好多款便當同台灣麵食選擇,早幾日試過覺得非常好食!另外聽店員講依家做緊party便當外賣優惠,每個便當套餐$62起,享用前兩天預訂團餐,買滿20個有9折優惠,滿40個有85折優惠,滿60個更加有8折優惠,我公司即將搞party,會考慮下~另外店員仲推介我哋登記小胖會員app,每次幫襯可以換領積分,食得越多積分越多,獎勵得越多!新登記有迎新優惠,仲可以升級優惠,入邊有好多張唔同折扣嘅coupon,仲有增值越多就可享有越多回贈嘅預付卡,可以透過WhatsApp 9098 1581或者去門市預訂同查詢!✅ 台灣鐵路大排骨滷肉便當肉排非常大塊,先滷香然後再香煎,旁邊伴有台灣貢丸同滷水蛋,配料豐富,非常有誠意✅ 士林鹽酥大雞腿滷肉便當雞髀炸至外皮金黃脆卜卜,入邊肉質好嫩滑,而且有肉汁!滷肉濃郁鹹香,送飯一流!✅ 鹽酥雞髀菇鹽酥雞平時食得多,今日轉下新意思,估唔到呢個配搭都唔錯

✅ 台灣鐵路大排骨滷肉便當

✅ 士林鹽酥大雞腿滷肉便當

✅ 鹽酥雞髀菇
鹽酥雞平時食得多,今日轉下新意思,估唔到呢個配搭都唔錯